ВОЖДОВАЦ – РАДНИЧКИ ОБРЕНОВАЦ 9:0 (3:0)

20/01/2018ВЕСТИ

ВОЖДОВАЦ – РАДНИЧКИ ОБРЕНОВАЦ 9:0 (3:0)

СТРЕЛЦИ: 

10. минут – 1:0 Максимовић

20. минут – 2:0 Павловски

45. минут – 3:0 Машовић

53. минут – 4:0 Ступаревић

59. минут – 5:0 Јешић

65. минут – 6:0 Петровић

68. минут – 7:0 Ступаревић

70. минут – 8:0 Дуроњић

80. минут – 9:0 Дуроњић

Главни судија: Стојановић

Помагали су му: Милосављевић и Новаковић

ВОЖДОВАЦ: КНЕЖЕВИЋ, ФИЛИПОВИЋ, СТОЈАНОВИЋ, БУЛАТОВИЋ, ЋИРКОВИЋ, ПАВЛОВИЋ, МАКСИМОВИЋ, ПАВЛОВСКИ, ЛУКОВИЋ, ПЕРОВИЋ, МАШОВИЋ.

ИГРАЛИ СУ ЈОШ: ПОПОВИЋ, МИХАЈЛОВ, МИРКАИЛО, ГАЈИЋ, СРЕЋКОВИЋ, ПЕТРОВИЋ, ВИДАКОВИЋ, ОРЕШЧАНИН, СТУПАРЕВИЋ, ДУРОЊИЋ, ПУРТИЋ.

РАДНИЧКИ: ШУГИЋ, ВАСИЉЕВИЋ, КРЕМИЋ, ТАМИЏИЋ, КОШАНИН, ПАВЛИЧЕВИЋ, ЖИВКОВИЋ, МИЛУНОВИЋ, МИЛОВАНОВИЋ, СИМИЋ, РАНКОВИЋ.

ИГРАЛИ СУ ЈОШ: СТЕВИЋ, ЛЕРО, ВИГЊЕВИЋ, МАКСИМОВИЋ, ЗЈАЧА, АНИЧИЋ, ГЛИШИЋ, ЕХМЕЧИЋ, МИЛОВАНОВИЋ, АРСОВИЋ, КОСТАДИНОВИЋ.

Силно је кренуо Вождовац на почетку припрема у првом контролном мечу.  Мада и у самој утакмици против Радничког, играчи Вождовца су кренули моћно.

Моћно су деловали ода самог старта утакмице.

Већ у десетом минуту, прелепим ударцем Максимовић је донео предност Змајевима. Млади репрезентативац је постигао гол за фудбалске сладокусце. 

До следећег гола чекало се још десет минута, астрелац другог гола је био Марко Павловски након одличне асистенције појачања Булатовића.

Вождовац је нападао, али до трећег гола се чекало до самог краја првог дела меча. Луковић је одлично упослио Машовића који рутински шаље лопту иза леђа голмана. Играо се 45. минут.

На 4:0 повећао је Ступаревић у 53. минуту. Још један репрезентативац Србије. Корнер је лепо извео Срећковић, а Ступаревић је највиши у скоку и главом постиже гол.

Пети гол је дело Јешића у 59. минуту коме је асистирао Дуроњић. Јешић је претрчао комплетну одбрану Радничког и рутински савладао гостујућег голмана.

На 6:0 повисио је Тодор Петровић у 65. минуту. Петровић је луцидним потезом са шеснаест метара, феноменално постигао гол и донео нову предност Змајевима.

Само три минута касније, поново су главни актери Стуапервић и Срећковић. Срећковић сјајно бежи чуварима, обилази и голмана гостију и крајње несебично упошљава Ступаревића који постиже свој други погодак на мечу и Вождовац води 7:0!

У 70. минуту Дуроњић краде лопту гостујућој одбрани, обилази и голмана и постиже свој први гол на мечу, а осми за Вождовац.

Као што је Дуроњић упослио Јешића, тако је било и код деветог гола, са тим да су овај пут улоге биле замењене. Јешић се нашао у улози асистента, а Дуроњић је стрелац. Вождовац долази до деветог гола и до коначног резултата.

Вождовац – Раднички Обреновац 9:0.

 

Оставите коментар