VOŽDOVAC – RADNIČKI OBRENOVAC 5:0 (1:0)

26/07/2018VESTI

VOŽDOVAC – RADNIČKI OBRENOVAC 5:0 (1:0)

Strelci: Pavićević u 10. i Srećković (iz penala) u 53, Blagojević u 70, Stuparević u 73. i Maksimović u 87. minutu za Voždovac.

VOŽDOVAC: Čupić, Purtić, Mikić, Ostojić, Kovačević, Nišić, Luković, Srećković, Jevtić, Mašović, Pavićević. Igrali su još: Knežević, Mihajlov, Ćirković, Pavlović, Petrović, Veličković, Milutinović, Zoćević, Stuparević, Maksimović.

RADNIČKI: Jadranin, Ilić, Demić, Todić, Radojević, Maksimović, Živković, Ivanić, Simić, Lazić, Ranković. Igrali su još: Filipović, Milivojević, Glišić, Mik, Ekmeščić, Petrović, Blagojević.

Voždovac je krenuo silovito od samog starta ka golu gostiju. Upornost se i isplatila. Nakon centaršuta Jevtića, najsnalažljiviji u kaznenom prostoru gostiju bio je Pavićević i od desetog minuta je doveo u vođstvo Zmajeve.

Ipak rano vođstvo i konstantni naleti nisu urodili plodom još u nekom slučaju, te se na odmor otišlo sa minimalnom prednošću fudbalera Voždovca.

Nastavak je doneo boljitak. Nakon nedozvoljenog starta nad Lukovićem, glavni sudija je pokzao na kazneni udarac, a sigurni realizator je bio Srećković, koji je na ovom susretu poneo i kapitensku traku Voždovca.

U 70.minutu već je 3:0 za Voždovac. Fenomenalan pas Pavlovića za Blagojevića, varka za kompletnu odbranu i mreža gostiju se još jedanput zatresla na utakmici.

Samo par minuta kasnije, Ćirković se sjajno ubacuje po desnom boku, proigrava Blagojevića koji odlično šutira. Jadranin na kratko odbija loptu, Maksimović sve to dobro prati, nesebično asistira Stupareviću i Voždovac vodi 4:0.

Do kraja meča, viđen je još jedan gol u mreži Radničkog. Ovaj put Blagojević je u ulozi asistenta, a strelac je Maksimović koji se našao oči u oči sa gostujućim golmanom.

Ostavite komentar