VOŽDOVAC – PARTIZAN 2:1 (0:0)

VOŽDOVAC – PARTIZAN 2:1 (0:0)

Strelci: Luković u 75. minutu i Mašović u 77. minutu za Voždovac i Jevtović u 52. minutu za Partizan.

VOŽDOVAC:

KNEŽEVIĆ, ZLATKOVIĆ, GAJIĆ, PETROVIĆ, MILUTINOVIĆ, STUPAREVIĆ, LUKOVIĆ, MIHAJLOV, SREĆKOVIĆ, DURONjIĆ, ĆIRKOVIĆ. IGRALI SU JOŠ: MAŠOVIĆ, GAVRIĆ I PAVIĆEVIĆ.

PARTIZAN:

JOVIČIĆ, UROŠEVIĆ, MITROVIĆ, JEVTOVIĆ, MILETIĆ, KOSOVIĆ, VAKULKO, ĐERLEK, JOVANOVIĆ, OŽEGOVIĆ, JOVANOVIĆ.

Od starta su Zmajevi krenuli da dominiraju i da postavljaju svoj ritam igre i pravo je čudo kako nisu vodili nakon prvog dela igre.

Počelo je šutem Duronjića, ali pravo u golmana Jovičića.

U 16. minutu, sreća je bila saveznik gostiju. Luković je izveo korner, najviši u skoku je Gajić, a lopta odlazi malo pored stative.

U 25.minutu i Stuparević namešta nišan, ali lopta opet odlazi pored gola.

U 30. minutu Srećković izvodi slobodan udarac, međutim nema promene rezultata.

U 36. minutu Duronjić stvara sebi priliku za udarac, ozbiljno stavlja na muke gostujućeg golmana, a u nastavku akcije Luković šutira, a lopta odlazi u ruke Jovičića.

U 40. minutu najbolja šansa za Voždovac. Luković je u svom stilu šutirao, već je viđena lopta u golu, savladan je golman, ali ipak lopta je pogodila prečku.

Samo minut kasnije Stuparević ima šansu da iz izgledne prilike zatrese mrežu, ali gosti su opet imali sreće.

Drugi deo utakmice je bolje otvorio gost i već od 52.minuta je vodio golom Jevtovića nakon dobro izvedenog jedanaesterca.

Imao je Partizan šansu i u 62. minutu, Ožegović je pokušao glavom, ali Knežević je na mestu.

U 71. minutu zapretio je opet Partizan, ovaj put preko Đerleka, ali je Knežević opet siguran na golu Zmajeva.

I kao da je ta odbrana dala krila Zmajevima.

U 75. minutu Urošević ruši Mašovića u kaznenom prostoru, a nakon opravdano dosuđenog jedanaesterca, siguran realizator je Luković.

Voždovac pokazuje karakter i posle samo dva minuta uspeva preko Mašovića da dođe i do prednosti. Lepim solo prodorom se oslobodio čuvara, protutnjao je po levoj strani i rutinski savladao golmana Partizana.

Do kraja meča pokušali su gosti iz prekida, ali su bili bezopasni, ali je Luković u 85. minutu mogao da poveća prednost. Ipak do kraja meča rezultat se nije menjao, Voždovac je slavio u gradskom derbiju protiv Partizana rezultatom 2:1.

Ostavite komentar