Вождовац на Крову против Младости

22/07/2022ВЕСТИ

У трећем голу националног шампионата, фудбалери Вождовца дочекаће на свом стадиону Младост ГАТ у недељу с почетком у 21 час.

Иако су Новосађани новајлије у лиги, солидно су стартовали у својој првој сезони у елитном рангу. У првом мечу су савладали сурдулички Радник, док су у другом поражени од својих суграђана, ФК Војводине. Змајеви с друге стране имају победу над Пазаром и реми са Напретком.

Господин Небојша Јандрић јако добро познаје противника, али истиче да је императив победе увек ту када се игра на Крову.

“С обзиром на то да сам већи део претходне сезоне радио у Првој лиги, одлично сам упознат са системом игре противника. Задржали су костур тима и довели играче са завидиним суперлигашким искуством, те очекујемо један добар и тежак меч. С друге стране, ми се још увек уигравамо и процес проналска праве форме је у току, али када год играмо код куће у обавези смо да пружимо свој максимум да оставримо позитиван резултат”, рекао је шеф струке београдског тима.

Дуел између Вождовца и Младости заказан је за недељу 24. август, а карте можете купити на дан утакмице од 10 часова на Тицкетлине продајном месту у клупском Фан шопу на другом спрату Стадион шопинг центра.

Оставите коментар