Voždovac leti na megdan Proleteru

17/11/2021VESTI

Posle nikad uzbudljivije reprezentativne pauze, kako za srpski fudbal, tako za predstavnike Voždovca u nacionalnim selekcijama širom Evrope, vreme je za domaći šampionat!

U okviru 17. kola, Zmajevi lete na gostovanje Proleteru. U prvoj utakmici na Krovu oe sezone, iz duela sa istim protivnikom Voždovac je izašao kao pobednik.

Dva gola Ivana Milosavljevića bila su dovoljna za prve bodove iako je krajnji rezultat bio neizvestan – 2:1.

”Nadam se da ćemo da nastavimo da idemo u pravcu u kom smo krenuli kada je sama igra u pitanju. Energija koju su igrači iznosili na teren u svakoj od utakmica pod mojim vođstvom me čini izuzetno zadovoljnim. Isto očekujem i u utakmici protiv ekipe Proletera na koju idemo a najvišim ambicijama”, jasan je šef struke Zmajeva, gospodin Aleksandar Linta.

Disciplina, organizovanost i agresivnost je ono što krasi Lintine Zmajeve, ali treba biti oprezan jer je i protivnik u odličnoj seriji uz znatno promenjen igrački kadar u odnosu na prvi susret.

”Osim igrača, promenili su i trenera. Oni su izuzetno kvalitetna ekipa, što su potvrdili u duelu sa Partzanom.”

Utakmica između Proletera i Voždovca igra se u subotu, sa početkom u 13 časova na stadionu ”Karađorđe” u Novom Sadu, uz direktan prenos na TV Arena sport.

NAPRED ZMAJEVI!

Ostavite komentar