ВОЖДОВАЦ ЈЕ ПОРОДИЦА! ИГРАЧИ И СТРУЧНИ ШТАБ ПРУЖИЛИ ПОДРШКУ ПОВРЕЂЕНОМ ЛАЗАРУ ЗЛИЧИЋУ!

07/02/2019ВЕСТИ

Припреме које ФК Вождовац приводи крају могле би да се назову успешним. Прелазни рок је одрађен феноменално, скор из четири одигране припремне утакмице је три победе и један реми, али током једне од тих победа, против јапанске екипе Шонан Белмаре, Лазар Зличић доживео је повреду која ће га неко време одвојити од терена.

Данас је баш Зличић на припремама у Турској прославио свој 22. рођендан, а породица и клуб желели су да га охрабре и да му честитају рођендан.

Шеф Драган Аничић заказао је обавезан састанак за целу експедицију ФК Вождовац која је у Турској на којој је наводно хтео да обави анализу утакмица на припремама и обави састанак. На састанку је било обавезно и присуство младог Зличића који ништа није наслућивао.

 

У првих неколико секунди са пројектора је пуштен део утакмице против пољског Леха, а након тога на екрану се појавила породица Лазара Зличића,а затим и његови саиграчи који су емотивним видео записом послали поруке подршке.

 

Директор клуба Горан Гркинић послао је јасну поруку да је клуб уз Зличића и да се чека његов повратак на терен , „Знам да на лето добијамо право појачање за излазак у европу, чекамо те, буди јак“.

Емотивну атмосферу у сали за састанке зачинио је заменик капитена Милош Михајлов изневши пред Злићића торту са бројем 88, који Зличић носи на леђима, а након тога смех је у салу унео видео са смешним ситуацијама током снимања видеа.

Екипа Вождовца сутра долази са припрема, а прва утакмица у наставку шампионата очекује је у петак са Напретком из Крушевца.

Оставите коментар