VOŽDOVAC – INĐIJA 0:0 (0:0)

20/02/2018VESTI

VOŽDOVAC – INĐIJA 0:0 (0:0)

Glavni sudija: Stamenković

Pomagali su mu: Božović i Bogićević.

VOŽDOVAC: ČUPIĆ, STOJANOVIĆ, MIRKAILO, JOVANOVIĆ, ZLATKOVIĆ, PAVLOVIĆ, MILUTINOVIĆ, PURTIĆ, STANKOVIĆ, MAŠOVIĆ, PEROVIĆ.

IGRALI SU JOŠ: MILINKOVIĆ, SIMEUNOVIĆ, VIDAKOVIĆ, MAKSIMOVIĆ, BUDIMIR, IGIĆ, ĆIRIĆ.

INĐIJA: PREKOVIĆ, KOVAČEVIĆ, ROGAČ, MLAĐOVIĆ, PLAVŠIĆ, MAJDEVAC, STOJILjKOVIĆ, ANĐELKOVIĆ, BJILIČIĆ, MILISAVLjEVIĆ, NIKODIJEVIĆ.

IGRALI SU JOŠ: STANIVUKOVIĆ, GAJIĆ, LAZIĆ, NIKOLIĆ, MAJSILOVIĆ, VRAŠTANOVIĆ, VUJASIN, GALIJAŠ.

Prvi deo igre je protekao u naletima Zmajeva koji su pokušavali da stignu do vođstva. Ređale su se prilike pred golom Inđije, a najbliži postizanju gola je bio Stanković nakon asistencije Milutinovića kada je izbegao ofsajd zamku, ali i Zlatković nakon oduzete lopte i solo prodora, ali gostujući golman je imao sreće u obe situacije.

Nisu ni gosti bili bez šansi. U kontra napadu su uspeli da stvore akciju iz koje su napadači Inđije pogodili stativu, ali Čupić je u nastavku akcije takođe dobro reagovao.

Do kraja prvog poluvremena mreže su mirovale, iako su Zmajevi još jednom ozbiljno zapretili. Pokušao je iz daljine Milutinović, ali golman Preković je odbranio njegov udarac.

U 62.minutu ukazala se sjajna prilika za Purtića. Odlično ga je uposlio kapiten Pavlović, našao se sam „oči u oči“ sa gostujućim golmanom, ali i dalje nije bilo promene rezultata.

Samo minut kasnije, pokušao je Maksimović da lob udarcem zatrese mrežu, ali gosti su opet imali sreće.

Do kraja meča, gosti iz Inđije su sačuvali svoj gol, iako su Zmajevi pretili preko Maksimovića i Vidakovića.

 

 

 

 

Ostavite komentar