Вождовац гостује екипи Радника из Сурдулице. Срнић: „ИДЕМО ДА УЗМЕМО ТРИ БОДА ДИРЕКТНОМ КОНКУРЕНТУ ЗА ПЛЕЈ ОФ!”

05/03/2019ВЕСТИ

Фудбалери Вождовца настављају свој поход на плеј оф и у 25. колу Суперлиге Србије гостују Раднику из Сурдулице након важне победе над екипом Војводине у протеклом колу.

У протеклом колу Змајеви су савладали новосађане минималним резултатом, а победу је донео Никола Микић голом у 88. минуту утакмице.

Шеф стручног штаба Змајева, Драган Аничић свестан је да је гостовање у Сурдулици увек неугодно, као и да Вождовац улази у тежак распоред утакмица, али апострофира да екипа не одустаје од плеј офа, „Екипа Радника није пријатна на свом терену, нећемо имати нимало лак посао. Имају изутетно искусну екипу и није им лако узети бодове. Ми имамо свој циљ и овога пута ћемо покушати да покажемо више него на претходном гостовању екипи Чукаричког. Немамо кадровских проблема, сви смо спремни за ову утакмицу, и надам се да ћемо од овог гостовања почети да узимамо бодове и на гостујућим утакмицама.“, оптимистичан је пред меч Аничић.

Драгољуб Срнић, који је био асистент за победнички погодак у утакмици против Војводине такође је напоменуо колико је незгодна екипа Радника на свом терену, али истакао да верује у свој тим, „Све екипе које оду у Сурдулицу имају проблем, тешко је тамо играти. Наш циљ се зна, идемо да узмемо три бода директном конкурету за плеј оф и надамо се најбољем могућем резултату. Сви смо спремни, атмосфера у екипи је сјајна и мислим да не би требало да имамо проблем да покажемо све што знамо и на терену.“, јасан је Срнић

Утакмица између Радника из Сурдулице и Вождовца игра се у среду са почетком у 16 часова на Градском стадиону у Сурдулици.

Оставите коментар