Voždovac doneo pobedu Evertonu nad Arsenalom

10/02/2023VESTI

Proteklog vikenda Zmajevi su slavili u Kragujevcu, a deo delegacije FK Voždovac gostovao je na Gudison parku gde je u okviru 22. kola engleske Premijer lige Everton savladao Arsenal.

Predstavnici beogradskog kluba, komesar za bezbednost Aleksandar Jovanovski i PR i marketing menadžerka Aleksandra Stojković boravili su u Liverpulu gde su kao deo razmene u projektu TRANSFER bili gosti Evertona.

Liverpulski Plavci ostvarili su prvu pobedu posle četiri meseca i tek četvrti trijumf u sezoni, a na putu da savladaju trenutnog lidera na tabeli šampionata Engleske, Arsenal, doneli su im sreću i gosti sa Krova.

Projekat TRANSFER podržan je od strane UEFA, a Fudbalski savez Srbije kao i nekoliko srpskih superligaša uzeli su učešće. Fokus čitavog programa jeste razmena znanja između evropskih klubova na temu bezbednog organizovanja utakmica kao i odnosa sa navijačima i publikom koja prati klub.

Deo projekta, uz FSS, su i lige i nacionalni savezi Nemačke, Škotske, Engleske, Češke, Francuske, Švedske i Norveške a pod pokroviteljstvom je Evropske Unije.

 

Tokom posete slavnom klubu sa reke Mersi, predstavnici Voždovca imali su priliku da se upoznaju sa sistemom organizacije utakmice i komunikacije sa navijačima, prisustvovali su organizacionim i bezbednosnim sastancima i razmenjivali znanja i iskustva sa Menadžerkom za odnose sa navijačima Kristin Prajor kao i sa Komesarom za bezbednost Evertona, Dejvom Luisom.

Klub iz Zaplanjske u novembru je, u poslednjem kolu pred pauzu, ugostio škotski Danfermlin.

Ostavite komentar