Вождовац дочекује Вошу на Крову

06/12/2021ВЕСТИ

У 19. колу Супер лиге Србије, фудбалери Вождовца на свом стадиону дочекују екипу Војводине у уторак од 14 часова.

После мечева са две екипе са врха табеле, Партизаном и Црвеном звездом, Змајеви по распореду имају још један тежак дуел, а дочекују га са 10. места на табели и 22 освојена бода, колико има и ТСЦ који се налази на позицији изнад. Новосађани после 18 утакмица имају седам бодова више и заузимају четврто место.

Шеф струке београдског тима фокусиран је да игру своје екипе, али је свестан важности крајњег исхода.

Увек је привилегија и изазов играти против великих екипа као што су Партизан, Звезда и Војводина. Наравно, ми имамо наше амбиције без обзира на то ко је противник. Респектујемо сваког, али увек излазимо са жељом за победом, да покажемо што бољу игру и да дођемо до бодова. Важно нам је, али нећемо срљати, морамо да останемо мирни, мудри и стрпљиви а опет са друге стране агресивни и енергични када је то потребно„, рекао је господин Александар Линта и а потом се осврнуо на противника:

Војводина је подигла форму, играју све боље. Њихово најјаче оружје је офанзивна транзиција, нападачки су квалитетни и дају доста голова. Не стварам момцима притисак, јер знам да је увек тешко кад нешто мораш. Али када желиш, то је онда другачије и циљ ми је да код њих изазовем жељу за победом. Желим да се они сконцентришу на игру, а из добре игре може да дође и добар резултат. Знам колико би победа значила за самопоуздање, с обзиром на тежи распоред и мало дужи низ без победе.“

Меч између Вождовца и Војводине на програму је у уторак 7. децембра од 14 часова на стадиону Вождовца, а утакмицу ће преносити телевизија Арена Спорт на свом првом каналу.

Оставите коментар