Voždovac dočekuje Vošu na Krovu

06/12/2021VESTI

U 19. kolu Super lige Srbije, fudbaleri Voždovca na svom stadionu dočekuju ekipu Vojvodine u utorak od 14 časova.

Posle mečeva sa dve ekipe sa vrha tabele, Partizanom i Crvenom zvezdom, Zmajevi po rasporedu imaju još jedan težak duel, a dočekuju ga sa 10. mesta na tabeli i 22 osvojena boda, koliko ima i TSC koji se nalazi na poziciji iznad. Novosađani posle 18 utakmica imaju sedam bodova više i zauzimaju četvrto mesto.

Šef struke beogradskog tima fokusiran je da igru svoje ekipe, ali je svestan važnosti krajnjeg ishoda.

Uvek je privilegija i izazov igrati protiv velikih ekipa kao što su Partizan, Zvezda i Vojvodina. Naravno, mi imamo naše ambicije bez obzira na to ko je protivnik. Respektujemo svakog, ali uvek izlazimo sa željom za pobedom, da pokažemo što bolju igru i da dođemo do bodova. Važno nam je, ali nećemo srljati, moramo da ostanemo mirni, mudri i strpljivi a opet sa druge strane agresivni i energični kada je to potrebno„, rekao je gospodin Aleksandar Linta i a potom se osvrnuo na protivnika:

Vojvodina je podigla formu, igraju sve bolje. Njihovo najjače oružje je ofanzivna tranzicija, napadački su kvalitetni i daju dosta golova. Ne stvaram momcima pritisak, jer znam da je uvek teško kad nešto moraš. Ali kada želiš, to je onda drugačije i cilj mi je da kod njih izazovem želju za pobedom. Želim da se oni skoncentrišu na igru, a iz dobre igre može da dođe i dobar rezultat. Znam koliko bi pobeda značila za samopouzdanje, s obzirom na teži raspored i malo duži niz bez pobede.“

Meč između Voždovca i Vojvodine na programu je u utorak 7. decembra od 14 časova na stadionu Voždovca, a utakmicu će prenositi televizija Arena Sport na svom prvom kanalu.

Ostavite komentar