VOŽDOVAC DOČEKUJE MLADOST, ULAZ SLOBODAN!

23/08/2019VESTI

U 6. kolu Linglong Superlige Srbije Voždovac dočekuje ekipu Mladosti iz Lučana. Utakmica se igra u subotu od 20 časova na stadionu Voždovca, ulaz će biti slobodan za sve navijače.

Nakon prošlonedeljne pobede nad ekipom Javora, Zmajevi ulaze u meč sa velikom željom da na svom terenu ostvare još jednu pobedu i tako potvrde sve bolju formu.

Šef struke Voždovca apostrofirao je podršku navijača kao ključnu za sutrašnju utakmicu sa obzirom na to da je ulaz na utakmicu slobodan.

– Prvo bih pozvao sve navijače da dođu na naš stadion, subota uveče je idealan termin za utakmicu, ulaz na naš stadion je slobodan a mi ćemo se potruditi da svi posetioci itekako imaju šta da vide na terenu.

Zatim se Koković osvrnuo na kvalitete ekipe Mladosti iz Lučana.

– Mladost je specifična ekipa. Specifično se brane i napadaju, uvek je teško spremiti utakmicu koja se igra protiv ovog tima. Iskusna ekipa, čiji je kostur dugo vremena na okupu. Stanić će imati težak posao da nadomesti odsustvo Neška Milovanovića koji je bio nosilac uspeha ove ekipe. Ali, sa obzirom na to da su njih dvojica dugo radili zajedno, mislim će kolega Stanić moći da odgovori na sve izazove koje nosi predovođenje tima kao što je Mladost.

Govoreći o svom timu, Koković je istakao da je zadovoljan što je ekipa kompletna i što se vidi sve bolja forma iz utakmice u utakmicu.

– Kadrovski nemamo probleme, što me jako raduje i bićemo kompletni. Raduje me takođe što nam je igra svake nedelje sve bolja. Počeli smo da ozbiljnije primenjujemo model igre na kojem radimo i očekujem da moji momci i sutra pokažu svu raskoš svog talenta i našeg napornog rada.

Utakmica između Voždovca i Mladosti iz Lučana se igra u subotu od 20 časova na stadionu Voždovca, ulaz će biti slobodan za sve navijače. Besplatne karte mogu se preuzeti na Info pultu Šoping centra Stadion na dan utakmice od 10 sati do početka meča.

Ostavite komentar