Voždovac dočekuje aktuelnog šampiona

13/03/2021VESTI

Posle ispadanja iz nacionalnog Kupa od ekipe Partizana, Zmajeve u okviru 27. kola domaćeg prvenstva očekuje duel sa aktuelnim šampionom, ekipom Crvene zvezde.

U prvom delu sezone, Voždovac je pretrpeo najubedljiviji poraz u Super ligi Srbije na stadionu “Rajko Mitić”, ali s obzirom na Zvezdin put u Ligi Evrope odmah nakon te utakmice, možemo se smatrati direktnim “krivcima” za motivaciju i uzdizanje šampiona na međunarodnoj sceni.

Zmajevi su oslabljeni neigranjem velikog broja standardnih igrača zbog povreda, ali i u najjačem sastavu gosti svakako zaslužuju epitet favorita.

”Očekuje nas težak zadatak, posebno u ovakvom trenutku u kakvom se nalazimo! Crvena zvezda je ozbiljna u svim fazama igre, imaju individualan kvalitet kojem nije lako parirati”, počinje šef stručnog štaba Voždovca, gospodin Jovan Damjanović, svoju izjavu osvrtom na protivnika.

Ipak, Damjanović i njegovi saradnici veruju u svoju ekipu.

”Dosta osciliramo u igru, fudbal koji želimo da igramo je dosta zahtevan. Imali smo nekoliko dobrih izdanja i u nastavku sezone, ali mnogo promena u svakoj utakmici nas čini nestabilnim. Verujem da ovi momci mogu više, ali moramo biti strpljivi i podići svest na najviši nivo da bismo pre svega postali konstantniji u samoj igri.”

Utakmica između Voždovca i Crvene zvezde, igra se u ponedeljak, sa početkom u 16 časova i pet minuta sa direktnim prenosom na TV Arena Sport.

HRABRO ZMAJEVI! 

Ostavite komentar