VOŽDOVAC – CRVENA ZVEZDA 1:2 (0:2)

VOŽDOVAC – CRVENA ZVEZDA 1:2 (0:2)

Strelci: Duronjić u 55.minutu za Voždovac, a Simić u 2. i Sojilljković u 25. minutu za Zvezdu.

VOŽDOVAC: Knežević, Ćirković, Mihajlov, Ostojić, Kovačević, Petrović, Pavlović, Luković, Mašović, Duronjić i Stuparević. Igrali su još: Milutinović, Jevtić.

Crvena zvezda: Popović, Gobeljić, Sumaila, Degenek, Hajdin, Simić, Srnić, Milić, Stojiljković, Jovančić i Jovičić.

Start utakmice nije bio kakav su priželjkivali navijači Voždovca, gosti su poveli nakon prvog šuta, a strelac je bio Simić.

U 11. minutu zapretili su i Zmajevi. Mihajlov je sjajno uposlio Ćirkovića koji ostavlja povratnu loptu za Petrovića, ali nema promene rezultata.

U 14. minutu, pokušao je i Stuparević, ali odbrana gostiju nije se dala iznenaditi. Sa druge strane su opasno pretili Hajdin i Srnić.

U 25. minutu gosti dolaze do novog vođstva, a strelac je Stojiljković. Iskoristio je napadač gostiju priliku koja mu se ukazala. Izašao sam „oči u oči“ sa Kneževićem i poslao loptu u mrežu.

Napadali su gosti i dalje u prvom delu, najopsniji po gol je bio Srnić, ali sve što je moglo da ugrozi gol Voždovca, sprečio je Knežević na golu Zmajeva.

Drugi deo igre je pripao Voždovcu. Već od 55. minuta došlo je do smanjenja rezultata. Strelac je Duronjić koji uspeo da pobegne svojim čuvarima.

Pretili su Srnić i Stojiljković, ali odbrana Voždovca je bila na visini zadatka.

U 73. minutu Mihajlov je pokušao glavom , ali je lopta otišla pored gola.

U 78. minutu Srnić šutira, takođe pored gola.

U 82. minutu sjajna prilika za Lukovića. Ćirković je ponovo probio po desnoj strani, ostavio povratnu loptu za Mašovića, lopta ipak dolazi do Lukovića, koji sa nekih 11 metara, šutira preko gola.

u 92. minutu stvorila se prilika i za Pavlovića, ali lopta nije htela u mrežu. Gosti su imali sreće u tom trenutku i uz pomoć golmana Popovića, sačuvali svoju mrežu.

Ostavite komentar