ВОЖДОВАЦ – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 1:2 (0:2)

ВОЖДОВАЦ – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 1:2 (0:2)

Стрелци: Дуроњић у 55.минуту за Вождовац, а Симић у 2. и Сојилљковић у 25. минуту за Звезду.

ВОЖДОВАЦ: Кнежевић, Ћирковић, Михајлов, Остојић, Ковачевић, Петровић, Павловић, Луковић, Машовић, Дуроњић и Ступаревић. Играли су још: Милутиновић, Јевтић.

Црвена звезда: Поповић, Гобељић, Сумаила, Дегенек, Хајдин, Симић, Срнић, Милић, Стојиљковић, Јованчић и Јовичић.

Старт утакмице није био какав су прижељкивали навијачи Вождовца, гости су повели након првог шута, а стрелац је био Симић.

У 11. минуту запретили су и Змајеви. Михајлов је сјајно упослио Ћирковића који оставља повратну лопту за Петровића, али нема промене резултата.

У 14. минуту, покушао је и Ступаревић, али одбрана гостију није се дала изненадити. Са друге стране су опасно претили Хајдин и Срнић.

У 25. минуту гости долазе до новог вођства, а стрелац је Стојиљковић. Искористио је нападач гостију прилику која му се указала. Изашао сам “очи у очи” са Кнежевићем и послао лопту у мрежу.

Нападали су гости и даље у првом делу, најопснији по гол је био Срнић, али све што је могло да угрози гол Вождовца, спречио је Кнежевић на голу Змајева.

Други део игре је припао Вождовцу. Већ од 55. минута дошло је до смањења резултата. Стрелац је Дуроњић који успео да побегне својим чуварима.

Претили су Срнић и Стојиљковић, али одбрана Вождовца је била на висини задатка.

У 73. минуту Михајлов је покушао главом , али је лопта отишла поред гола.

У 78. минуту Срнић шутира, такође поред гола.

У 82. минуту сјајна прилика за Луковића. Ћирковић је поново пробио по десној страни, оставио повратну лопту за Машовића, лопта ипак долази до Луковића, који са неких 11 метара, шутира преко гола.

у 92. минуту створила се прилика и за Павловића, али лопта није хтела у мрежу. Гости су имали среће у том тренутку и уз помоћ голмана Поповића, сачували своју мрежу.

Оставите коментар