Вожд иде на мегдан Лавовима

11/05/2023ВЕСТИ

Фудбалери Вождовца гостују екипи ТСЦ-а у оквиру 35. кола Супер лиге Србије. Утакмица се игра у суботу у Бачкој Тополи са почетком у 20.30 часова.

Београдски клуб је седми на табели домаћег шампионата са 45 бодова, док је наредни ривал другопласиран са 68 освојених бодова.

У прошлом колу клуб са Душановца поражен је на свом терену од Црвене звезде, али је упркос томе оставио добар утисак у дуелу са шампионом.

Шеф стручног штаба клуба из Заплањске, господин Никола Пуача, осврнуо се укратко на тај сусрет.

„Без обзира на пораз, утисак је да смо одиграли добру утакмицу. Тешко је против најдоминантнијег тима у земљи успоставити посед и контролу игре, што је наша идеја у свакој утакмици. Дефанзивно смо били бољи и организованији него у неким ранијим дуелима, уз то смо створили неколико шанси за постизање гола. Има простора  да будемо још бољи у свим фазама игре и томе ћемо даље тежити“, констатовао је тренер Змајева.

Наредни ривал тиму из Браће Јерковић је једна од најбољих екипа у држави, за коју господин Пуача има само речи хвале, али такође, верује у свој тим да може до повољног резултата.

„Гостујемо ове сезоне одличној екипи ТСЦ-а. Организовани су, мотивисани и амбициозни, што су све карактеристике које и нас красе. Успели смо да их победимо у јануарском припремном мечу, док смо недавно на Крову претрпели пораз, али и поред тога показали смо да можемо да будемо конкуренти“, почео је стратег Вождовца и наставио:

„Одређене грешке из тог меча директно су нас коштале позитивног резултата, а верујем да нам се неће поново десити. Уколико прикажемо све наше добре моменте из тог претходног дуела, уз то будемо мотивисани и организовани, у шта не сумњам, можемо се надати добом резултату.“

Оставите коментар