Вожд иде на мегдан Јавору

25/11/2023ВЕСТИ

Фудбалере Вождовца очекује гостовање Јавору, у оквиру 16. кола Супер лиге Србије. Утакмица у Ивањици првобитно је требало да се игра у недељу од 15 часова, али је због обилних снежних падавина у ивањичком крају одложена за понедељак са почетком у 16 сати. 

Уочи овог дуела београдска екипа налази се на осмом месту на табели са 18 бодова, док су Ивањичани 10. са бодом мање. 

Шеф стручног штаба клуба из Заплањске, господин Марко Савић, на почетку се осврнуо на рад током репрезентативне паузе. 

„Као и увек, паузу смо провели радно. Било је времена и за предах и за тренажне активности, уз то смо одиграли и пријатељску утакмицу са Чукаричким“, рекао је перспективни стручњак.

Тренер Змајева похвално је говорио о наредном противнику.

„Јавор изузетно ценим, имају одличну екипу, али и јаке индивидуалце, ту пре свега мислим на Гојковића и Босића. Танко има свој квалитет, Гигић је одличан играч. Скока знам од раније, веома га ценим и мсилим да је један од најперспективнијих одбрамбених фудбалера у нашој лиги“, казао је господин Савић и дотакао се колеге на супротној страни. 

„О Радовану Ћурчићу не би требало пуно трошти речи. Неколико пута сам поменуо да је то тренер са највећом репутацијом у Супер лиги и максимално га поштујем. Поред тренерских квалитета, понашање му је на европском нивоу и нашем фудбалу заиста су потребни такви људи и стручњаци“. 

Стратег Змејева изнео је очекивања пред пут у Ивањицу.

„Биће тежак меч због терена, али да не будем досадан по том питању, тако је како је. Спремни смо и идемо у Ивањицу по бодове. Повређени су Филип Дамјановић, Предраг Медић, Вук Богдановић, а Богдан Вашчук је дошао прехлађен из репрезентације Естоније и они неће бити у конкуренцији меч са Јавором“, закључио је господин Савић.

Утакмица на Стадиону крај Моравице игра се у понедељак од 16 часова, а обезбеђен је телевизијски пренос на каналима ТВ Арена спорт. 

Оставите коментар