Vožd ide na megdan Javoru

25/11/2023VESTI

Fudbalere Voždovca očekuje gostovanje Javoru, u okviru 16. kola Super lige Srbije. Utakmica u Ivanjici prvobitno je trebalo da se igra u nedelju od 15 časova, ali je zbog obilnih snežnih padavina u ivanjičkom kraju odložena za ponedeljak sa početkom u 16 sati. 

Uoči ovog duela beogradska ekipa nalazi se na osmom mestu na tabeli sa 18 bodova, dok su Ivanjičani 10. sa bodom manje. 

Šef stručnog štaba kluba iz Zaplanjske, gospodin Marko Savić, na početku se osvrnuo na rad tokom reprezentativne pauze. 

„Kao i uvek, pauzu smo proveli radno. Bilo je vremena i za predah i za trenažne aktivnosti, uz to smo odigrali i prijateljsku utakmicu sa Čukaričkim“, rekao je perspektivni stručnjak.

Trener Zmajeva pohvalno je govorio o narednom protivniku.

„Javor izuzetno cenim, imaju odličnu ekipu, ali i jake individualce, tu pre svega mislim na Gojkovića i Bosića. Tanko ima svoj kvalitet, Gigić je odličan igrač. Skoka znam od ranije, veoma ga cenim i msilim da je jedan od najperspektivnijih odbrambenih fudbalera u našoj ligi“, kazao je gospodin Savić i dotakao se kolege na suprotnoj strani. 

„O Radovanu Ćurčiću ne bi trebalo puno trošti reči. Nekoliko puta sam pomenuo da je to trener sa najvećom reputacijom u Super ligi i maksimalno ga poštujem. Pored trenerskih kvaliteta, ponašanje mu je na evropskom nivou i našem fudbalu zaista su potrebni takvi ljudi i stručnjaci“. 

Strateg Zmejeva izneo je očekivanja pred put u Ivanjicu.

„Biće težak meč zbog terena, ali da ne budem dosadan po tom pitanju, tako je kako je. Spremni smo i idemo u Ivanjicu po bodove. Povređeni su Filip Damjanović, Predrag Medić, Vuk Bogdanović, a Bogdan Vaščuk je došao prehlađen iz reprezentacije Estonije i oni neće biti u konkurenciji meč sa Javorom“, zaključio je gospodin Savić.

Utakmica na Stadionu kraj Moravice igra se u ponedeljak od 16 časova, a obezbeđen je televizijski prenos na kanalima TV Arena sport. 

Ostavite komentar