VOJINOVIĆ PREDVODI ZMAJEVE U NOVOJ SEZONI

08/06/2018VESTI

Zmajevi su prethodnih dana napravili plan priprema, odnosno koliko će dana boraviti u glavnom gradu, a koliko u Slovenj Gradecu u drugoj fazi spremanja za novu sezonu. Sportski deo kluba je napravio i plan odigravanja prijateljskih utakmica, kako u Beogradu, tako i na pripremama u Sloveniji i biće tu dosta zanimljivih protivnika poput Jambiena iz Kine i Al Arabija iz Katara. Najbitnije je da su, Zmajevi rešili pitanje šefa stručnog štaba.

Sportski sektor kluba nije imao dilemu prilikom imenovanja novog šefa stručnog štaba. U narednoj sezoni, na klupi Voždovca će sedeti Branko Vojinović. Može se reći da je Vojinović vojnik Voždovca, klupa mu je izuzetno poznata, jer je Zmajeve vodio u par navrata. Pre svega u sezoni 2008/09, a takođe bio i važna karika u stručnom štabu Bratislava Živkovića 2015. i 2016. godine.

„Drago mi je da sam došao u klub koji iz godine u godinu napreduje u svim segmentima i kome je cilj da uvek bude bolji nego prethodne sezone. Došao sam u sredinu koja mi je poznata, koja nema problema i u kojoj se zna red.“ – istakao je za zvaničan sajt novi šef stručnog štaba Branko Vojinović.

„Na meni i ekipi je da svake godine napredujemo i da idemo dalje. Klub je prethodne sezone imao odličan rezultat i svestan sam očekivanja ljudi iz kluba i navijača. Cilj nam je svakako da budemo bolji nego prošle godine.“ – nadovezao se Vojinović.

Ugovor je potpisan na godinu dana.

Promocija je zakazana za ponedeljak u 9:30, kada će se održati i zvanična konferencija za medije povodom početka priprema FK Voždovac.

Ostavite komentar