Велики повратак на Кров – Даничић поново Змај

28/12/2022ВЕСТИ

Дамјан Даничић нови је играч фудбалског клуба Вождовац, а сарадња је договорена на период од две и по године.

Дефанзивац рођен 2000. године у редове Змајева долази из азербејџанског  Сумгаита, где је провео први део текуће сезоне.

Спортски директор клуба из Заплањске, господин Бојан Леонтијевић, говорио је на представљању новог појачања.

С обзиром да је Стефану Хајдину истекао уговор био нам је неопходан још један играч да појача конкуренцију на позицији левог бека. Са Дамјановим играчким и људским квалитетима смо упознати веома добро, имајући у виду да је раније већ био део нашег клуба, а то ће све сада  олакшати његову адаптацију“, рекао је господин Леонтијевић и додао:

Овим трансфером испоштовали смо концепт који смо зацртали за овај прелазни рок. Иако се ради о момку који има 22 године, иза њега је солидно искуство играња у иностранству, и уверени смо да ће успети да испуни све захтеве који буду пред њим.“

 

Даничић није крио задовољство због повратка у клуб из Заплањске.

Осећам се фантастично. Био сам овде пре три године када сам и дебитовао у сениорском фудбалу. Тада се нисам пуно задржао, али се надам да ћу сада остати дуже. Трудићу се да у свакој утакмици дам свој максимум, како бих на најбољи могући начин допринео тиму“, изјавио је нови фудбалер клуба из Браће Јерковић.

Оставите коментар