Veliki povratak na Krov – Daničić ponovo Zmaj

28/12/2022VESTI

Damjan Daničić novi je igrač fudbalskog kluba Voždovac, a saradnja je dogovorena na period od dve i po godine.

Defanzivac rođen 2000. godine u redove Zmajeva dolazi iz azerbejdžanskog  Sumgaita, gde je proveo prvi deo tekuće sezone.

Sportski direktor kluba iz Zaplanjske, gospodin Bojan Leontijević, govorio je na predstavljanju novog pojačanja.

S obzirom da je Stefanu Hajdinu istekao ugovor bio nam je neophodan još jedan igrač da pojača konkurenciju na poziciji levog beka. Sa Damjanovim igračkim i ljudskim kvalitetima smo upoznati veoma dobro, imajući u vidu da je ranije već bio deo našeg kluba, a to će sve sada  olakšati njegovu adaptaciju“, rekao je gospodin Leontijević i dodao:

Ovim transferom ispoštovali smo koncept koji smo zacrtali za ovaj prelazni rok. Iako se radi o momku koji ima 22 godine, iza njega je solidno iskustvo igranja u inostranstvu, i uvereni smo da će uspeti da ispuni sve zahteve koji budu pred njim.“

 

Daničić nije krio zadovoljstvo zbog povratka u klub iz Zaplanjske.

Osećam se fantastično. Bio sam ovde pre tri godine kada sam i debitovao u seniorskom fudbalu. Tada se nisam puno zadržao, ali se nadam da ću sada ostati duže. Trudiću se da u svakoj utakmici dam svoj maksimum, kako bih na najbolji mogući način doprineo timu“, izjavio je novi fudbaler kluba iz Braće Jerković.

Ostavite komentar