ВЕЛИКИ ПЛАНОВИ ВОЖДОВЦА

25/12/2018ВЕСТИ

Спортски сектор на челу са директором Гораном Гркинићем ради свакодневно и у времену паузе нема одмора. За пролеће се спрема јак Вождовац.

„Вождовац је клуб који иде узлазном путањом, то је визија клуба и Вождовац то и заслужује. Желимо да вратимо Вождовац у горњи део табеле. Када се све сабере и одузме ова полусезона је дефинитивно била за заборав. Летос јесте било грешака, али пред нама је још једна занимљива зима. Пред нама је још један прелазни рок и желимо добро да се појачамо. Ове зиме смо направили добар трансфер, као и претходне када смо одрадили добар прелазни рок.“ – започео је Горан Гркинић.

„Желимо да појачамо играчки кадар са четири до пет озбиљних играча, који ће моћи да направе разлику на терену и која ће бити истинска појачања за Вождовац. Желимо да доведемо и младе играче, али ни године нису битне, битно је да играчи који дођу могу да донесу позитивну разлику у квалитету и пре свега да донесу предност на терену.“ – наставио је Гркинић

„На списку жеља шефа стручног штаба имамо десетак имена и у преговорима смо око њиховог довођења. Желимо да у наредном периоду до 15. јануара решимо питање играчког кадра и да доведемо играче на којима шеф инсистира.“ – надовезао се Гркинић.

Биће и одлазака: „Одрешене руке приликом избора нове средине имаће Златковић, Зоћевић и Милутиновић, јер стручни штаб не рачуна на њихове услуге. Благојевић и Величковић ће отићи на „позајмицу“, док је Лука Милуновић близу одласка у иностранство, односно одласка у Малезију. Тодору Петровићу је истекао Уговор и клуб неће понудити нови. Уговоре су увелико раскинули Јешић и Остојић“ – закључио је Горан Гркинић, директор ФК Вождовац.

Оставите коментар