Velika čast – Četvorica Zmajeva među Orlovima

12/01/2023VESTI

Selektor seniorske reprezentacije Srbije, gospodin Dragan Stojković Piksi, pozvao je četiri igrača Fudbalskog kluba Voždovac za predstojeće reprezentativno okupljanje. Na spisku nacionalne selekcije našli su se Filip Damjanović, Marko Mijailović, Marko Ivezić i Miloš Pantović.

Fudbaleri Srbije, okupiće se 20. januara 2023. godine, u Staroj Pazovi, u sklopu priprema za prijateljski duel protiv Sjedinjenih Američkih Država, koji je planiran za 25. januar 2023. godine u Los Anđelesu.

Sportski direktor beogradskog kluba, gospodin Bojan Leontijević, istakao je da su pozivi u državni tim velika čast za sve u klubu iz Zaplanjske.

To doživljamo i kao klub, i kao struka, i kao fudbaleri, pre svega, kao veliku čast i obavezu, ali i satisfakciju za naše mlade igrače i njihov minuli rad, kao i pokazatelj da smo svi zajedno uradili kvalitetan posao. Naravno, to će biti i dodatni podstrek za sve ono što nas očekuje, a to su nastavak prvenstva i dalji razvoj naših fudbalera u svakom pogledu“ – rekao je gospodin Leontijević.

Okupljanje je zakazano baš u periodu kada će Zmajevi biti u završnoj fazi zimskih priprema u Turskoj, ali bez obzira na  to, gospodin Leontijević kaže da nije bilo nikakve dileme da li će klub dopustiti igračima da napuste pripreme i odazovu se pozivu državnog tima.

Sa zadovoljstvom se odazivamo svakom pozivu iz bilo koje reprezentativne selekcije i tako će biti i u budućnosti. Naši igrači će biti na raspolaganju prilikom svih poziva selektora, svim uzrasnim kategorijama i veoma smo srećni i ponosni što je to tako“ – završio je sportski direktor Voždovca.

Ostavite komentar