Važni potpisi na Krovu – Zmajevi misle na budućnost

10/04/2023VESTI

Fudbalski klub Voždovac potpisao je stipendijske ugovore sa Dimitrijem Kostićem, Filipom Filipovićem i Milanom Dobrašinovićem.

Sportski direktor kluba iz Zaplanjske, gospodin Bojan Leontijević, obratio se nakon promocije trojice fudbalera iz kadetske selekcije.

Veliko mi je zadovoljstvo što iz našeg omladinskog pogona sve više crpimo igrače za prvi tim. Smatram da je to posledica dobrog ambijenta koji smo napravili. Približili smo omladinsku školu prvom timu, igračima, stručnom štabu i na krilima toga ćemo nastaviti dalje“, rekao je sportski direktor kluba i nastavio:

Dečaci koji su danas potpisali, na dobrom su putu, treba da nastave dalje kvalitetno da rade, kako bi se sledeće godine dodatno razvili i kroz Omladinsku ligu Srbije, gde ćemo imati konkurentan tim. Čestitam im, ali ovo je samo jedna kontrolna tačka i idemo dalje“, poručio je gospodin Leontijević.

Kapiten generacije 2006, Dimitrije Kostić, otkrio je kakav je osećaj posle potpisivanja stipendijskog ugovora.

Super je osećaj, ovo je korak ka ostvarenju dečačkog sna na kom radim već 12 godina, od kada sam počeo da treniram fudbal. Ponosan sam i ovo je podsticaj da radim još više. Želja mi je da zaigram u prvom timu. Jedan od uzora mi je Marko Ivezić, kapiten seniorskog tima“, rekao je levonogi štoper.

 

 

Njegov saigrač iz veznog reda, Milan Dobrašinović, takođe je istakao da ima želju da jednog dana zaigra za najbolji tim Voždovca.

Odličan je osećaj zaista, ostvario sam jedan svoj cilj, sada želim da nastavim dalje da radim, da napredujem, kako bih došao do profesionalnog ugovora i prvog tima. Ovo će mi biti dodatni motiv da nastavim da treniram. Od igrača na koje se ugledam izdvojio bih Andriju Dimeskog iz našeg omladinskog tima, a od inostranih to je Žoao Feliks“, kazao je Dobrašinović.

 

 

Filip Filipović je šest godina u klubu sa Dušanovca i veruje da je Krov idealna sredina za razvoj mladih fudbalera.

Neverovatan je osećaj posle potpisivanja ugovora. Treniram od svoje šeste godine i od malih nogu idem ka cilju da postanem profesionalni fudbaler. Ovaj čin mi je podstrek da nastavim da radim na sebi, da se razvijam i da budem još bolji na svakom treningu. U klubu sam već šest godina, uslovi za rad i napredak su fantastični i nije bilo dileme gde ću nastaviti svoj fudbalski put“, kazao je perspektivni levi bek.

Puleni trenera Nikole Pavlovića prvi su u Kadetskoj ligi Beograda.

Ostavite komentar