Važni potpisi na Krovu – Voždovac misli na budućnost!

11/01/2023VESTI

Pored transfera, klub iz Zaplanjske radi na jačanju tima i iz sopstvenih redova. Paraf na prve profesionalne ugovore u svojoj karijeri stavili su talentovani Andrija Lazarević i Nikola Zečević, dok je Mihajlo Dragićević potpisao stipendijski ugovor.

Sportski direktor kluba iz Zaplanjske, gospodin Bojan Leontijević, kazao je da je to nagrada za njihov kvalitetan rad u mlađim kategorijama i potvrda da klub ozbiljno računa na njih u budućnosti.

Nikola i Andrija su igrači iz naše Omladinske škole koji su svojim angažmanom i odnosom zaslužili da im ukažemo poverenje time što ćemo sa njima potpisati profesionalne ugovore u trajanju od četiri godine. Biće sastavni deo rostera prvog tima, ići će u Tursku na pripreme, a već od ranije treniraju sa prvotimcima. Zadovoljni smo kako su se ponašali do sada i na koji način su se uklopili u seniorsku ekipu“, rekao je gospodin Leontijević.

Zečević je posle potpisivanja otkrio kako se oseća i kakve su mu ambicije u karijeri.

Sve ono o čemu sam kao mali sanjao i maštao polako se ostvaruje. Voždovac je veliki klub, imam visoke ciljeve, u budućnosti bih voleo da igram za Real Madrid ili Mančester junajted, ali polako, korak po korak“, kazao je mladi defanzivac.

Zbog fudbalske magije koju poseduje Lazarević je ranije zaradio nadimak „Mesi“, a otkrio je svoje impresije posle potpisivanja prvog profesionalnog ugovora.

Lep je osećaj, nisam očekivao da ću već sa 18 godina potpisati ovakav ugovor i stvarno se osećam dobro zbog svega toga. Voždovac mi je mnogo pomogao do sada, dao mi je veliku šansu, zahvalan sam na tome i trudiću se da budem još bolji. Ne sviđa mi se nadimak, želim da me ljudi upamte pod mojim imenom“, izjavio je Lazarević.

Sportski direktor Voždovca otkrio je da je ozvaničena saradnja sa još jednim biserom, Mihajlom Dragićevićem.

Mihajlo je 2005. godište i sa njim je potpisan stipendijski ugovor, koji traje dok on ne postane punoletan. Ponosni smo što sva trojica izlaze iz naše omladinske škole, dakle, imamo mogućnost da iz sopstvenih redova selektiramo mlade igrače, što je potvrda kvalitetnog rada“, istakao je gospodin Leontijević.

Mladi „stipendista“ nije krio sreću posle potpisivanja ugovora.

Veliko je zadovoljstvo potpisati ugovor sa jednim ovakvim klubom, koji pre svega, pruža šansu mladim igračima i nadam se da je ovo samo jedna od lestvica koju ću preći, a koja nesumnjivo mnogo znači. Čast mi je da sam u jednom od najboljih timova u zemlji, najmlađem u ligi i koji se bori za plasman u Evropu. Želja mi je da što pre debitujem u dresu Zmajeva, a kasnije u karijeri da zaigram u nekom od evropskih velikana“, rekao je mladi Kraljevčanin.

Posle tri veoma važna potpisa na Krovu svoje utiske izneo je i direktor Omladinske škole, gospodin Denis Prtenjača.

Cilj i svrha postojanja omladinske škole jeste da iznedri što više kvalitetnih fudbalera koji će igrati u prvom timu. Trudimo se da pružimo podršku našoj deci koja su na prelasku iz omladinskog u seniorski fudbal, da istraju u tome i uspeju. Želimo da budemo ponosni kako smo ih obučili, a za dalji razvoj ih prepuštamo stručnjacima iz prvog tima“, rekao je gospodin Prtenjača.

Ostavite komentar