U VOŽDOVCU FURIOZNO PRED KRAJ PRELAZNOG ROKA! TRUJIĆ NOVI ZMAJ!

06/02/2019VESTI

Voždovac je ove zime odradio jedan od svojih najboljih prelaznih rokova, a to dokazuje i novo pojačanje. Nikola Trujić novi je igrač  voždovačkog superligaša i još jedno od ozbiljnih pojačanja u nizu nakon angažovanja iskusnog Predraga Sikimića, super talentovanog Strahinje Bošnjaka, Dušana Matovića, Lazara Arsića i Dragoljuba Srnića.

Trujić je potpisao dugoročni ugovor sa klubom i dokaz je najviših ambicija koje Zmajevi imaju u nastavku sezone, ali i za sledeću sezonu, jer trener i uprava gledaju u budućnost i prave tim za velika dela i u narednoj sezoni.

Šef struke Voždovca dobro je upoznat sa kvalitetima Nikole Trujića „Ne trebamo da mnogo trošimo reči o novom pojačanju. Nikola Trujić je dobro poznato ime u srpskom fudbalu i igrač njegovih karakteristika doprineće mnogo našem timu u nastavku sezone. Imamo najveće ambicije.”, zadovoljan je Dragan Aničić.

Trujić je i pored dosta ponuda od klubova iz inostranstva rešio da karijeru nastavi u Voždovcu i to je za direktora kluba, Gorana Grkinića, pokazatelj da je vizija ljudi iz uprave prava i da Voždovac pravi tim za velika dela, „Polusezona iza nas nikoga ne zadovoljava, ali to je bio prirodan pad u igri nakon nekoliko sjajnih sezona. Neka ovaj prelazni rok govori o ambicijama kluba i onome što želimo da napravimo u narednom periodu. Pravimo tim za nastavak sezone, ali gledamo i u sledeću sezonu u kojoj želimo da budemo u samom vrhu tabele. To Voždovac zaslužuje. Doveli smo sjajnog fudbalera, ali i sjajnog čoveka, jer Voždovac je porodica, a u porodicu ne puštate svakoga., jasan je Grkinić.

Trujić se ekipi pridružio na pripremama u Antaliji, i već radi sa novim saigračima.

Podsetimo, u ovom prelaznom roku Voždovac je doveo odlične igrače, pa je tako dolaskom Strahinje Bošnjaka napravljen je ozbiljan zaloga za budućnost, što se i pokazalo na pripremnim utakmicama na kojima je Bošnjak pokazivao neverovatnu stabilnost u zadnjoj liniji. Predrag Sikimić i Dušan Matović svojim iskustvom doneće ekipi dodatnu sigurnost, dok će Arsić i Srnić dodatno pojačati konkurenciju na sredini terena.

Ostavite komentar