У ВОЖДОВЦУ ФУРИОЗНО ПРЕД КРАЈ ПРЕЛАЗНОГ РОКА! ТРУЈИЋ НОВИ ЗМАЈ!

06/02/2019ВЕСТИ

Вождовац је ове зиме одрадио један од својих најбољих прелазних рокова, а то доказује и ново појачање. Никола Трујић нови је играч  вождовачког суперлигаша и још једно од озбиљних појачања у низу након ангажовања искусног Предрага Сикимића, супер талентованог Страхиње Бошњака, Душана Матовића, Лазара Арсића и Драгољуба Срнића.

Трујић је потписао дугорочни уговор са клубом и доказ је највиших амбиција које Змајеви имају у наставку сезоне, али и за следећу сезону, јер тренер и управа гледају у будућност и праве тим за велика дела и у наредној сезони.

Шеф струке Вождовца добро је упознат са квалитетима Николе Трујића „Не требамо да много трошимо речи о новом појачању. Никола Трујић је добро познато име у српском фудбалу и играч његових карактеристика допринеће много нашем тиму у наставку сезоне. Имамо највеће амбиције.”, задовољан је Драган Аничић.

Трујић је и поред доста понуда од клубова из иностранства решио да каријеру настави у Вождовцу и то је за директора клуба, Горана Гркинића, показатељ да је визија људи из управе права и да Вождовац прави тим за велика дела, „Полусезона иза нас никога не задовољава, али то је био природан пад у игри након неколико сјајних сезона. Нека овај прелазни рок говори о амбицијама клуба и ономе што желимо да направимо у наредном периоду. Правимо тим за наставак сезоне, али гледамо и у следећу сезону у којој желимо да будемо у самом врху табеле. То Вождовац заслужује. Довели смо сјајног фудбалера, али и сјајног човека, јер Вождовац је породица, а у породицу не пуштате свакога., јасан је Гркинић.

Трујић се екипи придружио на припремама у Анталији, и већ ради са новим саиграчима.

Подсетимо, у овом прелазном року Вождовац је довео одличне играче, па је тако доласком Страхиње Бошњака направљен је озбиљан залога за будућност, што се и показало на припремним утакмицама на којима је Бошњак показивао невероватну стабилност у задњој линији. Предраг Сикимић и Душан Матовић својим искуством донеће екипи додатну сигурност, док ће Арсић и Срнић додатно појачати конкуренцију на средини терена.

Оставите коментар