Трифуновић појачао Змајеве

19/07/2022ВЕСТИ

Фудбалски клуб Вождовац појачао је данас своју офанзивну линију, уговор на две године потписао је Вељко Трифуновић.

Играч рођен 1998. године развијао се кроз омладинску школу Рада, а у каријери је наступао и за Жарково, нишки и крагујевачки Раднички. За ”Црвене ђаволе” одиграо је минуле сезоне 37 утакмица на којима је уписао пет голова и три асистенције. 

Иако ће тек напунити 24 године, 183 центиметара високи крилни нападач биће међу искуснијим играчима у екипи, што је један од изазова којем се радује. 

Вождовац је, сада већ традиционално, једна од најмађих екипа у лиги, али тек када сам стигао на Кров схватио сам колико је ростер заправо млад. Навикао сам да сам обично међу најмађим играчима, те ће ово бити једна нова улога за мене коју ћу радо прихватити. Утолико пре што сам и дете са Вождовца, сада имам већу одговорност, донекле и притисак. Желим да оправдам очекивања клуба и својих најближих, који ће долазити да ме гледају. Волео бих да постигнем гол на дебију”, поручио је Трифуновић по потписивању уговора.

Генерални директор клуба пожелео му је да оствари ту жељу.

Иако је млад, Трифуновић иза себе има већ четири сезоне у Супер лиги, те верујем да ће његово искуство бити значајно за тим. Бележио је добре партије и својим стилом игре привукао нашу пажњу. Желим му много среће, доброг рада и још бољу игру у дресу Вождовца”, рекао је господин Милош Мирковић.

Оставите коментар