ТРИБИНЕ СУ НАШ ДВАНАЕСТИ ИГРАЧ

12/08/2017ВЕСТИ

Вождовац се у сваком сегменту , када је статистика у питању налази у врху табела.

Змајеви су трећи на табели Супер лиге. По питању фер плеј листе налази се на првом месту.

Филиповић, Срећковић, Дуроњић, Путинчанин, Поповић, те Ступаревић улазили су у тимове кола. Вождовац на листи стрелаца има осам имена, има једну од најбољих одбрана у лиги, али је и у врху гледаности када је посета у питању.

Комплетан први тим, али и стручни штаб су од почетка сезоне хвалили верне навијаче Вождовца, популарне “Инвалиде”, који су уз клуб и код куће и на страни, те их и овом приликом позивамо да буди уз Вождовац против Јавора. 

Њихова подршка им значи и свакако је додатни ветар у леђа био на претходним утакмица, па тако и велика захвалност иде и овом приликом када су у лепом броју подржали Змајеве на утакмици са Партизаном.

Публика не само да је препознала добре партије изабраника Илије Столице, већ и добру атмосферу, те су утакмице Вождовца прави магнет. 

Наредни меч, Вождовац игра против Јавора на популарном “крову” у понедељак 14.08.2017  у 20 часова и након лепих резултата који су остварили Вождовчани, упућена је још једна позивница за долазак на утакмицу, како верним навијачима “Инвалидима”, тако и свим љубитељима фудбала.

Оставите коментар