TRIBINE SU NAŠ DVANAESTI IGRAČ

12/08/2017VESTI

Voždovac se u svakom segmentu , kada je statistika u pitanju nalazi u vrhu tabela.

Zmajevi su treći na tabeli Super lige. Po pitanju fer plej liste nalazi se na prvom mestu.

Filipović, Srećković, Duronjić, Putinčanin, Popović, te Stuparević ulazili su u timove kola. Voždovac na listi strelaca ima osam imena, ima jednu od najboljih odbrana u ligi, ali je i u vrhu gledanosti kada je poseta u pitanju.

Kompletan prvi tim, ali i stručni štab su od početka sezone hvalili verne navijače Voždovca, popularne „Invalide“, koji su uz klub i kod kuće i na strani, te ih i ovom prilikom pozivamo da budi uz Voždovac protiv Javora. 

Njihova podrška im znači i svakako je dodatni vetar u leđa bio na prethodnim utakmica, pa tako i velika zahvalnost ide i ovom prilikom kada su u lepom broju podržali Zmajeve na utakmici sa Partizanom.

Publika ne samo da je prepoznala dobre partije izabranika Ilije Stolice, već i dobru atmosferu, te su utakmice Voždovca pravi magnet. 

Naredni meč, Voždovac igra protiv Javora na popularnom „krovu“ u ponedeljak 14.08.2017  u 20 časova i nakon lepih rezultata koji su ostvarili Voždovčani, upućena je još jedna pozivnica za dolazak na utakmicu, kako vernim navijačima „Invalidima“, tako i svim ljubiteljima fudbala.

Ostavite komentar