TREĆI PO REDU KAMP FK VOŽDOVAC

30/07/2018VESTI

Novi kamp i novo druženje na stadionu Voždovca.

Fudbalski klub Voždovac po treći put organizuje sportsko-rekreativni projekat, Fudbalski kamp Voždovac 2018. Pravo  učešća na kampu imaju dečaci i devojčice od 6 do 12 godina.

Fudbalski klub Voždovac od 2013. godine poseduje jedan od najsavremenijih i najmodernijih stadiona sa veštačkom travom. Takođe je jedan od najpopularnijih Stadiona u Evropi kada je lokacija u pitanju, jer se nalazi na krovu Šoping centra. I ove godine klub nesebično želi da podeli doživljaj igranja najpopularnije igre na svetu na terenu na kom se igraju utakmice Super Lige Srbije.

Omladinske kategorije Voždovca sa ponosom predstavljaju klub i na najbolji način prezentuju rad omladinske škole. Veliki broj igrača je upravo kroz omladinske selekcije zadužio dres prvog tima Voždovaca, a iz dvorišta Zmajeva  ponikli su i pojedinci koji su oblačili reprezentativni dres naše zemlje. Samim tim stoji činjenica da FK Voždovac dosta ulaže u svoje mlađe kategorije.

Fizička aktivnost je bitna u odrastanju svakog deteta, a ovakvi sportsko-rekreativni projekti osim fizičkih, doprinose i razvoju socijalnih karakteristika.

Fk Voždovac poziva sve one koji se nalaze u Beogradu od 13. do 17. avgusta 2018. godine, da dođu na stadion i pridruže se svojim vršnjacima u sticanju fudbalskih znanja i veština.

Treneri FK Voždovac biće instruktori fudbalske igre na ovom kampu, a specijalni gosti svakodnevno će biti prvotimci Zmajeva, koji će nesebično deliti svoje znanje sa polaznicima kampa.

Cena kampa je 1.500 dinara, a svaki polaznik dobija šorts i majicu Fudbalskog kampa Voždovac 2018!

Obezbeđene su vredne nagrade za najbolje polaznike kampa.

Prijave traju do početka kampa, a broj mesta je ograničen na 80 učesnika.

Sve informacije i prijave na: 064/8310-837

Ostavite komentar