TITULA U RUKAMA OMLADINACA!

21/05/2018VESTI

Bogato je bilo ovog vikenda na „krovu“.Centralni događaj u Beogradu je bila humanitarna utakmica između fondacije „Zajedno za život“ i Umetničke reprezentacije Srbije, gde je uživalo preko 1000 gledalaca. Pobede mladih nada Zmajeva su se nizale kao na traci, a imali smo i goste na samim tribinama.

Mlađi omladinci Voždovca su se domogli titule i što je još slađe, titula ja overena u direktnom okršaju sa prvim pratiocem, Crvenom zvezdom.

Izabranicima Predraga Ranđelovića nema ravnih u Beogradu, jer su ovom pobedom pobegli vršnjacima sa Topčidera nedostižnih 17 bodova. Rezultat u derbiju lige je takođe spektakularan, jer su momci iz Jerkovića pobedili Crvenu zvezdu 6:0. Strelci za naš tim su bili: Simeunović, Sević, Milovanović, Radisavljević, Lajter i Jovanović.

Nakon 20 odigranih utakmica Voždovac ima 17 pobeda i tri nerešena rezultata.

Gol razlika je 71:10!

Naši omladinci imaju i najbolju odbranu i najbolji napad u ligi!

Ovog vikenda su ubedljivi bili i omladinci Voždovca, koji su pobedili Inđiju rezultatom 5:0.

Pored dobrih rezultata mladih nada i građenja dobrog imidža fudbalskog kluba, još jedna lepa slika je otišla u svet. Voždovac je bio domaćin gostima iz Republike srpske. Mališani iz Š.F. „Ačko“ su izrazili velike simpatije prema našem klubu i želja im je bila da posete naš Stadion. Dečaci i devojčice su posetili dom fudbalera Voždovca i tom prilikom se slikali sa mladim reprezentativcem  Filipom Stuparevićem.

Ostavite komentar