SVI ZAJEDNO ZA ŽIVOT !

24/05/2018VESTI

Prvenstvo je gotovo bilo ovog vikenda, Zmajevi su na zasluženom odmoru. Međutim, ljubitelji fudbala vole da dođu na „krov“ Šoping centra, dom fudbalera Voždovca.

Zavesa nije spuštena utakmicom protiv Partizana kod kuće, niti sa Crvenom zvezdom u gostima, publika na Stadionu Voždovca je imala prilike da gleda još jedan interesantan meč.

Ekipa „Zajedno za život“ je odigrala meč sa ekipom „Umetničke reprezentacije Srbije“, meč u kojem je najmanje bio bitan rezultat, ali meč u kojem je najbitnije bilo da se veliki broj ljudi uključio u akciju prikupljanja pomoći oboleloj deci, meč u kojem smo svi bili kao jedan .

Publika je mogla da uživa u potezima sjajnih igrača, istinskih legendi čije smo sličice skupljali nekada, bivši i sadašnji reprezentativci, igrača koji ulaze u knjige rekorda, igrači koji pune tribine, ali i srca…, a tu su i pevači, glumci, mnoge osobe iz javnog sveta, Voždovac je bio domaćin jednog lepog spektakla. Na zelenom tepihu preko 50 učesnika. Na tribinama preko 1000 navijača, uz male ekrane milioni…svi zajedno za život.

Svi zajedno smo ispratili i „Umetničku reprezentaciju Srbije“ na svetsko prvenstvo u Rusiju i napravili smo sjajnu uvertiru na najveću planetarnu smotru koja nas očekuje ovog leta.

A na tribinama kompletne porodice, roditelji sa decom, navijaju, aplaudiraju, prelep osećaj i preneta sjajna energija, kako sa terena na tribine, tako i sa tribina na teren.

Sa istom energijom i sa sloganom, „Što darujemo drugima, darujemo i sebi“, nastavljamo sa akcijama i dalje, ali i sa željom da će ova utakmica postati tradicionalna.

Ostavite komentar