СТУПАРЕВИЋ: „ЖЕЛИМ ДА ОСТВАРИМ СВЕ СВОЈЕ ЦИЉЕВЕ“

27/03/2017ВЕСТИ

Филип Ступаревић је млада нада Вождовца и кадетски репрезентативац Србије. Увелико је постао првотимац Змајева, у врху листе стрелаца је у омладинском шампионату Србије, али најбитнији успех овог пролећа, тренутно му је пласман на европски шампионат који се одржава у Хрватској. Нови успеси су на дохват руке.

Квалификације су одржане у Шкотској, а Филип је на три утакмице постигао два гола. Гол који је постигао против Црне горе је отворио врата шампионата Старог континента.

„Први круг квалификација смо прошли убедљиво, добре игре и резултате смо потврдили у другом кругу и испунили први циљ који смо поставили, а то је да се пласирамо на европско првенство. Најтеже нам је било после утакице коју смо одиграли против Шкотске, али успели смо да се консолидујемо брзо и сву снагу усмерили на меч протв Црне горе, а све остало је историја“. запоечео је Ступаревић.

Европско првенство ће се одржати у Хрватској, на ред долазе нови циљеви: „Чекамо жреб почетком априла, како бисмо видели противнике. Међутим, желимо да достигнемо највеће домете и сваком играчу је то сан, када се већ пласира на европско првенство. Очекивања су нам велика и трудићемо се да их испунимо.“

Ипак, Филипа очекују и утакмице у домаћем првенству: „Улазак у плеј оф нам је примарни фокус, а након тога ћемо ићи корак по корак. Куп нам се такође приближава и сусрет са Партизаном. Екипа је спремна и кадра да одговори свим изазовима који се нађу пред њом. Испунићемо све захтеве шефа стручног штаба, а верујем и у потврду великих очекивања која су пред нама.“ – оптимиста је Филип Ступаревић.

 

Оставите коментар