STUPAREVIĆ U DRESU VOŽDOVCA I U NASTAVKU SEZONE!

17/01/2019VESTI

Sjajna vest obradovala je sve na krovu – Filip Stuparević ostaće među Zmajevima i u narednoj polusezoni!

 

Nakon pregovora dva kluba, Goran Grkinić je istakao da je zadovoljan postignutim dogovorima, i da će Stuparević biti veliko pojačanje za Voždovac u nastavku takmičenja u Superligi Srbije, „Mišljenje je da je tako najbolje za sve, jer će Filip u tandemu sa Sikimićem činiti ubojiti tandem, što će znatno olakšati borbu za bolji plasman kluba. Takođe, i Votford će na kraju sezone dobiti gotovog igrača, tako da su i oni zadovoljni dogovorom, i svesni su da je Voždovac najbolja sredina za mladog napadača“, zadovoljno ističe sportski direktor Zmajeva.

 

Filip Stuparević takođe nije imao ništa protiv ovakvog ishoda, naprotiv, „Iskreno sam srećan što je postignut dogovor dva kluba da ostanem u timu Voždovca i mislim da je to ispravna odluka. Ne letim, čvrsto sam sa obe noge na zemlji, imam još mnogo da učim, a Voždovac je prava sredina za moje napredovanje, što se dokazalo i u proteklom periodu. Tu je i Sikimić uz kojeg ću moći da učim i da spremniji dočekam izazove koji su preda mnom u daljoj karijeri“, rekao je za klupski sajt Stuparević.

 

Voždovac se trenutno za nastavak sezone sprema na svom stadionu, i u planu su dve prijateljske utakmice koje su zakazane za 23. i 25. januara. Prvi rival Zmajeva biće Brodarac, dok će u drugoj utakmici na krov doći ekipa BSK Borče.

 

Drugi dreo priprema biće odrađen u turskoj Antaliji, a polazak je planiran za 27. januar, uz četiri pripremne utakmice koje će se odigrati sa ekipama iz inostranstva.

Ostavite komentar