СТУПАРЕВИЋ У ДРЕСУ ВОЖДОВЦА И У НАСТАВКУ СЕЗОНЕ!

17/01/2019ВЕСТИ

Сјајна вест обрадовала је све на крову – Филип Ступаревић остаће међу Змајевима и у наредној полусезони!

 

Након преговора два клуба, Горан Гркинић је истакао да је задовољан постигнутим договорима, и да ће Ступаревић бити велико појачање за Вождовац у наставку такмичења у Суперлиги Србије, “Мишљење је да је тако најбоље за све, јер ће Филип у тандему са Сикимићем чинити убојити тандем, што ће знатно олакшати борбу за бољи пласман клуба. Такође, и Вотфорд ће на крају сезоне добити готовог играча, тако да су и они задовољни договором, и свесни су да је Вождовац најбоља средина за младог нападача”, задовољно истиче спортски директор Змајева.

 

Филип Ступаревић такође није имао ништа против оваквог исхода, напротив, “Искрено сам срећан што је постигнут договор два клуба да останем у тиму Вождовца и мислим да је то исправна одлука. Не летим, чврсто сам са обе ноге на земљи, имам још много да учим, а Вождовац је права средина за моје напредовање, што се доказало и у протеклом периоду. Ту је и Сикимић уз којег ћу моћи да учим и да спремнији дочекам изазове који су преда мном у даљој каријери”, рекао је за клупски сајт Ступаревић.

 

Вождовац се тренутно за наставак сезоне спрема на свом стадиону, и у плану су две пријатељске утакмице које су заказане за 23. и 25. јануара. Први ривал Змајева биће Бродарац, док ће у другој утакмици на кров доћи екипа БСК Борче.

 

Други дрео припрема биће одрађен у турској Анталији, а полазак је планиран за 27. јануар, уз четири припремне утакмице које ће се одиграти са екипама из иностранства.

Оставите коментар