СТУПАРЕВИЋ: ОСЕЋАЈ ЈЕ ПРЕЛЕП

11/08/2017ВЕСТИ

Победа над Партизаном јесте иза Змајева, повлачи се црта и сумирају утисци у четвртом колу иза нас. Вождовац је трећи на табели, а похвале и даље стижу на адресу Заплањске улице.

Разне табеле и пресеци су рађени, сатистика зна да покаже доста лепих ствари, Вождовац је постигао осам голова у националном шампионату, а интересантно је да опасност прети са свих страна, јер су свих осам стрелаца различити. Просек година нападача Вождовца у мечу са Партизаном је био 19! 

Ипак чињеница је да је Филип Ступаревић, млада нада Вождовца, али српског фудбала, играч кола Суперлиге! Дозволио је домаћој екипи да се радује само 60 секунди, јер после водећег гола Партизана, Филипов Волеј је донео изједначење на брду Топчидеру. 

Шеснаестогодишњак у дресу Вождовца је тако постигао свој првенац и то баш у дуелу са актуелним шампионом Србије.

„Осећај је прелеп након постигнутог гола и победе над Партизаном. Сам тај моменат уласка лопте у мрежу ме је преплавио сјајним утисцима, а фудбалски догађај који је иза нас се никада неће заборавити.“ – изјавио је Филип.

„Морам захвалити шефу стручног штаба и клубу целом на указаном поверењу. Надам се да сам оправдао очекивања.“ – скромно додаје Филип.

Филип се осврће и на утакмицу: „Утакмици смо пришли као и сваком другом противнику. Нико није требало да нам каже да ће бити тешко, јер знамо да увек и јесте. Желели со да имамо лопту у ногама, да играмо препознатљиву игру, у чему смо и успели. Међутим, у сваку наредну утакмицу ћемо улазити као и против Партизана и нема стајања, изнова идемо ка новом доказивању и увек ћемо давати још више на терену.“ – истакао је Филип.

Филип се осврнуо и на подршку са трибина: „Ветар у леђа и дванаести играч су наши верни навијачи. Пружена подршка нам веома значи и осети се то и на терену. Захвални смо им сви, јер знамо да нас прате и код куће и на страни. Очекујемо и сада на домаћем терену у наредној утакмици да буду уз нас и да се заједно радујемо.“

Оставите коментар