STUPAREVIĆ: OSEĆAJ JE PRELEP

11/08/2017VESTI

Pobeda nad Partizanom jeste iza Zmajeva, povlači se crta i sumiraju utisci u četvrtom kolu iza nas. Voždovac je treći na tabeli, a pohvale i dalje stižu na adresu Zaplanjske ulice.

Razne tabele i preseci su rađeni, satistika zna da pokaže dosta lepih stvari, Voždovac je postigao osam golova u nacionalnom šampionatu, a interesantno je da opasnost preti sa svih strana, jer su svih osam strelaca različiti. Prosek godina napadača Voždovca u meču sa Partizanom je bio 19! 

Ipak činjenica je da je Filip Stuparević, mlada nada Voždovca, ali srpskog fudbala, igrač kola Superlige! Dozvolio je domaćoj ekipi da se raduje samo 60 sekundi, jer posle vodećeg gola Partizana, Filipov Volej je doneo izjednačenje na brdu Topčideru. 

Šesnaestogodišnjak u dresu Voždovca je tako postigao svoj prvenac i to baš u duelu sa aktuelnim šampionom Srbije.

„Osećaj je prelep nakon postignutog gola i pobede nad Partizanom. Sam taj momenat ulaska lopte u mrežu me je preplavio sjajnim utiscima, a fudbalski događaj koji je iza nas se nikada neće zaboraviti.“ – izjavio je Filip.

„Moram zahvaliti šefu stručnog štaba i klubu celom na ukazanom poverenju. Nadam se da sam opravdao očekivanja.“ – skromno dodaje Filip.

Filip se osvrće i na utakmicu: „Utakmici smo prišli kao i svakom drugom protivniku. Niko nije trebalo da nam kaže da će biti teško, jer znamo da uvek i jeste. Želeli so da imamo loptu u nogama, da igramo prepoznatljivu igru, u čemu smo i uspeli. Međutim, u svaku narednu utakmicu ćemo ulaziti kao i protiv Partizana i nema stajanja, iznova idemo ka novom dokazivanju i uvek ćemo davati još više na terenu.“ – istakao je Filip.

Filip se osvrnuo i na podršku sa tribina: „Vetar u leđa i dvanaesti igrač su naši verni navijači. Pružena podrška nam veoma znači i oseti se to i na terenu. Zahvalni smo im svi, jer znamo da nas prate i kod kuće i na strani. Očekujemo i sada na domaćem terenu u narednoj utakmici da budu uz nas i da se zajedno radujemo.“

Ostavite komentar