СТУПАРЕВИЋ: “ДОБРЕ ИГРЕ ДОНОСЕ И ДОБРЕ РЕЗУЛТАТЕ”!!

12/07/2017ВЕСТИ
 
Вождовац је у припремним утакмицама био екипа која је доминирала у свим одиграним мечевима. Вождовац је екипа која је постизала два гола по мечу, а за постизање голова је задужен између осталих и Филип Ступаревић. Колико је убојит, видели су играчи украјинске Зорје, учесника лиге Европе, међутим и много искуснији играчи Спартака из Москве и Оренбурга имали су прилику да виде чари младог репрезентативца наше земље. “Задовољан сам током припрема, а посебно бих нагласио атмосферу, јер она је симбол ове екипе.” – истакао је седамнаестогодишњи Филип.
 
“Не желимо да срљамо, али у свакој новој сезони желимо да поставимо нови стандард и тежимо бољем. Желимо да идемо ка самом врху табеле. Вождовац и видим у горњој половини, јер Вождовац  је то и заслужио, а заслужили су и момци који креирају добру игру, али креирају и добру атмосферу.” – изнео је очекивања Ступаревић
 
 
Мада Филип је само наставио тамо где је стао, наставио је да постиже голове, како у омладинској лиги, тако и у Супер лиги, али велики утисак је оставио и на кадетском европском првенству. Није било такмичења у којем се Филип није уписао у листу стрелаца: “Добре игре ће донети добре резултате, наравно и голове. Знам свој посао, али нека ми кренемо са победама и успесима, име стрелца није битно.” – скроман је Ступаревић по питању голова.
 
Добре игре и голови, враћају публику на стадион: “Очекујем подршку са трибина и у овој сезони, ми ћемо публици да се одужимо на прави начин, а жеља нам је да будемо међу водећим екипама у шампионату.”
 
Филип је ове године постао промотер кампа Вождовца. Филип је један од примера играча који су кроз омладинске селекције Вождовца дошли до дреса првог тима: “Сећам се како било кад сам ја почињао и знам какав значај имају кампови. Самим тим и позивам све дечаке и девојчице од 6 до 12 година да се пријаве на камп Вождовца и да дођу да се дружимо и да заједно учимо о најважнијој споредној ствари на свету. “
 
 
 
 
 

Оставите коментар