STRUKA ZA PONOS!

28/02/2018VESTI

Da je FK Voždovac uveliko pozicioniran u notesima evropskih i svetskih velikana, pokazala je i činjenica transfera koji su napravljeni poslednjih godina.

Mlađe kategorije takođe ostvaruju reprezentativne uspehe i rezultate za ponos. Nema selekecije koja nije iznedrila asa sa Voždovca da nije obukao dres sa državnim grbom. Samim tim, to je još jedan dokaz da se na „krovu“ dobro radi.

Dokaz dobrog rada je i odlazak Marka Savića u estonsku Levadiju. Marko Savić je trener u stručnom štabu Aleksandra Rogića i već posle prve borbe za trofeje osvojio je Super kup Estonije.

Kadeti su ove godine igrali premijerno najkvalitetniju ligu Srbije, a dobre partije i dobri rezultati su nosili pečat Gorana Kovačevića, trenera naših mladih nada. Međutim, Goran Kovačević će trenersku karijeru nastaviti u Kini, što je još jedan pokazatelj dobrog rada omladinske škole koja pored igračkog kadra dobro usavršava i trenerski kadar.

„Trener po mom mišljenju treba da bude broj jedan, odnosno na prvom mestu u posmatranju. Misija mi je da vratimo ugled trenera u srpskom fudbalu, jer ključni faktor u razvoju mladih igrača su upravo stručni kadrovi, a takođe su i kreatori same fudbalske igre.“ – konkretno je istakao Jovan Damjanović, direktor omladinske škole FK Voždovac.

„Kovačevićev odlazak u Kinu i Savićev u Estoniju su još jedan od primera dobrog rada omladinske škole Voždovca i želimo im puno sreće u nastavku karijere.“ – nadovezao se Jovan Damjanović.

Ostavite komentar