STOJČEV OPET „U STROJU“ NAKON POVREDE, KONKURIŠE ZA MEČ SA ČUKARIČKIM

11/09/2019VESTI

Navijači Voždovca bili su zabrinuti nakon meča u kojem je Voždovac dočekao Lučane, jer je jedan od najboljih pojedinaca u timu Zmajeva ove sezone, Miloš Stojčev nakon duela sa igračem Mladosti bolno jauknuo, a nakon toga i napustio teren.

Na sreću, dodatni pregledi su pokazali da povreda lista neće biti teže prirode, te je tako Stojčev nakon dve nedelje opet u punom trenažnom procesu i moći će da konkuriše za sastav Zmajeva u utakmici koja nas očekuje u subotu kada na „krov“ dolazi četvrtoplasirani tim Superlige, Čukarički.

Popularni Gile se, po njegovim rečima, sjajno oseća i jedva čeka da se opet nađe na terenu.

– Zahvaljujući sjajnom medicinskom timu FK Voždovac na čelu sa doktorom i fizioterapeutima, vratio sam u pun trenažni proces brže nego što je to bilo očekivano i od srca sam im zahvalan. Potpuno sam oporavljen i stavio sam se na raspolaganje Stručnom štabu za utakmicu koja nas očekuje u subotu. Jako sam srećan zbog povratka na teren i jedva čekam da opet zaigram pred našim navijačima koji su nam u nekoliko poslednjih kola bili pravi vetar u leđa! Nadam se da će i u subotu tribine biti popunjene a mi ćemo se kao i uvek potruditi da priredimo pravu fudbalsku predstavu i da sva tri boda ostavimo na „Krovu“!

Utakmica između Voždovca i Čukaričkog igra se u subotu od 20 časova na stadionu Voždovca. Karte za meč biće u prodaji na sam dan utakmice po ceni od 200 dinara za zapad.

Ostavite komentar