STEFAN DRAŽIĆ: „USPELI SMO DA OSTVARIMO CILj, ALI IDEMO DALjE“!

10/04/2017VESTI

Voždovac je pobedio Javor na gostujućem terenu u utakmici koja je najavljivana kao derbi kola. Zmajevi su bili dominantni tokom celog meča i pobeda je svakako zaslužena. Rezultat je bio minimalan, a strelac jedinog pogotka je bio Stefan Dražić.

„Uspeli smo da ostvarimo zacrtani cilj, a to je plasman u plej of. Bili smo u teškoj situaciji tokom celog prvenstva, ali uspeli smo da se trgnemo u poslednji čas. Od dolaska novog šefa stručnog štaba Ilije Stolice smo napravili izuzetno veliki posao i plasirali se u gornji deo tabele. Nećemo se sigurno zadovoljavati samo plasmanom među osam najboljih, nego ćemo sigurno da se borimo za mesto koje vodi u Evropu i dokažemo svima da imamo kvalitet i da zaslužujemo visoko mesto.“ – istakao je Stefan Dražić.

Voždovac je postao magnet za publiku, Voždovac je ekipa koja igra lep fudbal, utakmice krase golovi: „Odigrali smo veoma dobro i kvalitetno u Ivanjici. Javor je veoma neugodan protivnik i domaćin, ali smatram, da smo zasluženo pobedili. Ostaje žal što je publika bila uskraćena za još koji pogodak, ali nama je najbitnije što smo ostvarili značajnu pobedu“. – zaključio je Stefan Dražić.

Ostavite komentar