Stameni štoper odleteo sa Krova

28/01/2023VESTI

Miloš Milović nije više fudbaler Voždovca. Crnogorski reprezentativac karijeru nastavlja u Navbahoru, viceprvaku Uzbekistana.

Pouzdani defanzivac je leta 2020. godine došao u klub iz Braće Jerković, od tada je odigrao 77 utakmica u svim takmičenjima, a samo u dve nije bio starter.  Na terenu je proveo 6721 minut u dresu kluba sa Dušanovca. 

Pet puta se upisao u listu strelaca, a ove sezone je golom protiv Radničkog iz Niša doneo tri boda svom timu.

Dobre partije u beogradskom klubu obezbedile su mu i poziv u seniorsku selekciju Crne Gore.

Sportski direktor kluba iz Zaplanjske, gospodin Bojan Leontijević, potvrdio je da će štoper promeniti sredinu.

 Realizovali smo transfer Miloša Milovića u Navbahor. Zadovoljni smo što se igrački potpuno afirmisao u našem klubu i došao u situaciju da ide na viši nivo, što je prikazanim partijama i odnosom prema obavezama i zaslužio. Zahvaljujemo se Bojanu Miladinoviću i Milošu Bogdanoviću koji su pomogli da do ovog transfera dođe. Milošu želimo sve najbolje, kako u karijeri tako i u privatnom životu“, rekao je gospodin Leontijević. 

27-godišnji defanzivac oprostio se od saigrača u Antaliji i poželeo im mnogo sreće u nastavku sezone.

Izuzetno sam zahvalan Voždovcu što mi je dao priliku da se afirmišem kao igrač. Proveo sam prelepe skoro tri godine u klubu i Krov smatram svojom drugom kućom. Iako nije bilo leko doneti odluku, usaglasili smo se da je vreme za naredni korak u mojoj karijeri i nadam se da je Navbahgor pravi izbor. Mojim Zmajevima želim svu sreću u šampionatu i navijaću svim srcem za što bolje rezultate i plasman u Evropu o kom smo zajedno maštali”, poričio je Milović.

Ostavite komentar