Стамени штопер одлетео са Крова

28/01/2023ВЕСТИ

Милош Миловић није више фудбалер Вождовца. Црногорски репрезентативац каријеру наставља у Навбахору, вицепрваку Узбекистана.

Поуздани дефанзивац је лета 2020. године дошао у клуб из Браће Јерковић, од тада је одиграо 77 утакмица у свим такмичењима, а само у две није био стартер.  На терену је провео 6721 минут у дресу клуба са Душановца. 

Пет пута се уписао у листу стрелаца, а ове сезоне је голом против Радничког из Ниша донео три бода свом тиму.

Добре партије у београдском клубу обезбедиле су му и позив у сениорску селекцију Црне Горе.

Спортски директор клуба из Заплањске, господин Бојан Леонтијевић, потврдио је да ће штопер променити средину.

 Реализовали смо трансфер Милоша Миловића у Навбахор. Задовољни смо што се играчки потпуно афирмисао у нашем клубу и дошао у ситуацију да иде на виши ниво, што је приказаним партијама и односом према обавезама и заслужио. Захваљујемо се Бојану Миладиновићу и Милошу Богдановићу који су помогли да до овог трансфера дође. Милошу желимо све најбоље, како у каријери тако и у приватном животу“, рекао је господин Леонтијевић. 

27-годишњи дефанзивац опростио се од саиграча у Анталији и пожелео им много среће у наставку сезоне.

Изузетно сам захвалан Вождовцу што ми је дао прилику да се афирмишем као играч. Провео сам прелепе скоро три године у клубу и Кров сматрам својом другом кућом. Иако није било леко донети одлуку, усагласили смо се да је време за наредни корак у мојој каријери и надам се да је Навбахгор прави избор. Мојим Змајевима желим сву срећу у шампионату и навијаћу свим срцем за што боље резултате и пласман у Европу о ком смо заједно маштали”, поричио је Миловић.

Оставите коментар