STADION FK VOŽDOVAC – IMPOZANTAN PROJEKAT KOJI JE PRIVUKAO PAŽNjU RUSKE JAVNOSTI!

04/07/2019VESTI

Širom Evrope poznat je projekat Tržnog centra “Stadion” koji je jedinstven jer se na njegovom krovu nalazi ni manje ni više, stadion našeg Fudbalskog kluba Voždovac. Prisećanje na vreme pre 2012. godine, kada su svi sa skepsom dočekali vest o stadionu na krovu tržnog centra i jedinim stadionom u Srbiji sa veštačkom travom, dokazuje koliko je ovo veliki projekat koji je umnogome promenio Srbiju, kao i fudbal u Srbiji.

 

Moglo bi se slobodno reći da je u vreme gradnje to bio najmoderniji i najinovatnivniji fudbalski stadion u ovom delu Evrope.

Stadion našeg Voždovca postao je takođe i turistička atrakcija. Neretko turisti i fudbalski zaljubljenici koji posećuju našu zemlju, na listu stvari koju moraju obići stavljaju i naš stadion.

Ovoga puta, naš klub i naš stadion privukao je pažnju najeminentnijeg ruskog sportskog portala, koji je napravio poduži članak i tako proširio reč o Voždovcu i na istočnu hemisferu naše planete.

Članak pod naslovom “Srpski klub igra svoje utakmice na krovu tržnog centra – nema mnogo takvih stadion u Evropi”, možete pronaći na sledećem linku:

 

http://sport-connect.ru/case/vozdovac 

 

KLUB KAO NIJEDAN DRUGI! NAPRED ZMAJEVI!

Ostavite komentar