SRNIĆ KOMPLETIRAO TRANSFER U POLjSKI LSK – “VOŽDOVAC JE PORODICA! HVALA NA SVEMU!”

29/05/2019VESTI

Dragoljub Srnić juče je nakon polusezone provedene u timu Voždovca i zvanično postao igrač poljskog prvoligaša, LSK iz Lođa. Srnić je došao u redove Voždovca u februaru ove godine kao slobodan igrač i u kratkom periodu sjajnim igrama privukao pažnju mnogih evropskih klubova, ali je LSK bio najkonkretniji.

 

Srnić je za tim Voždovca odigrao 15. utakmica i postigao jedan pogodak. Pogodak koji je doneo Zmajevima pobedu protiv Partizana na “Krovu”.

Navijači Voždovca pamtiće njegovu borbenost na terenu i izgaranje do zadnjeg minuta i sigurno je postavio ideal kako svaki igrač treba da se ponaša dok nosi dres Voždovca!

Po Srnićevim rečima, boravak u Voždovcu, ma koliko bio kratak, ostaće mu u jednom od najlepših sećanja i biranim rečima izrazio je zahvalnost svima u klubu na sjajnom prijemu i pomoći.

– Želeo bih da se zahvalim svim ljudima u klubu na predivnih nekoliko meseci koje smo proveli zajedno. U svakom momentu svi su činili da se osećam kao član porodice i to je ostavilo sjajan utisak na mene. Veliku zahvalnost dugujem sportskom sektoru koji je radio na mom dovođenju, kao i stručnom štabu sa kojim sam imao prilike da sarađujem. Hvala naravno i ljudima iz administracije kluba i iz ekonomata, svi smo bili kao porodica. Na terenu ne postoji pojedinac i zato ogromnu zahvalnost dugujem i svojim sjajnim dosadašnjim saigračima sa kojima sam perfektno funkcionisao. Uvek sam davao sve od sebe na terenu za Voždovac i nisam se štedeo, drago mi je što vidim da sam za kratko vreme ostavio trag među navijačima i među ljudima u klubu. Želim svima u Voždovcu sve najbolje u sledećoj sezoni, hvala svima!

 

FK Voždovac izražava veliku zahvalnost Dragoljubu Srniću za vreme provedeno u klubu i na tome što je svojim primerom pokazao kako se ponaša pravi profesionalac i kako se nosi dres Voždovca!

 

SREĆNO SRNO!

Ostavite komentar