SREĆKOVIĆ: „UZ PUBLIKU DO NOVIH RADOSTI“

19/02/2018VESTI

Utakmica u Novom Sadu je iza leđa Zmajeva.

Nikola Srećković je bio akter meča protiv Vojvodine. Bilo je odličnih naleta Srećkovića, takođe i stavljanja na muke svojih čuvara, golman domaćih je imao dosta sreće posle ataka napadača Voždovca, a pogotovo u 21.minutu kada se zatresla stativa na „Karađorđu“.

„Utakmica sa Vojvodinom je bila prava takmičarska što je i pokazao susret. Šanse su se ređale na obe strane. Tas na vagi sreće  je ipak prelomio u korist domaćina koji je svoje šanse iskoristio.“ – započeo je Nikola Srećković.

Rezultat je uveliko na papiru, sledi utakmica na „krovu“, dolazi Napredak: „Analizirali smo meč koji je iza nas i iz utakmice sa Vojvodinom smo izvukli pouke. Potrudićemo se da već u narednoj utakmici protiv Kruševljana ispravimo greške iz prethodnog meča. Međutim, želimo i da ostvarimo povoljan rezultat protiv Napretka koji je, nema sumnje još jedna izuzetno dobra ekipa.“ – profesionalno pristupa meču Nikola Srećković.

Na utakmicama Zmajeva raste poseta, kako kod kuće, tako i na strani. Pokazatelj je i utakmica u Novom Sadu, gde su fudbaleri Voždovca imali podršku i vernih navijača. Lepa poseta se očekuje i na domaćem terenu: „Iskoristio bih priliku da pozovem navijače da dođu i da nas podrže u prvoj utakmici u ovoj godini na našem terenu i da zajedno dođemo do nova tri boda.“

Voždovčani se uveliko okrenuti novom izazovu, jer na „krov“ dolazi ekipa Napretka. U jesenjem susretu Voždovac je slavio rezultatom 2:1.

Meč je zakazan za petak 23.02.2018 u 17:00.

Ostavite komentar