СПАРТАК – ВОЖДОВАЦ 3:2 (0:2)

Стрелци: Обрадовић у 63. минуту, Чечарић у 77. и Ћаласан из једанаестерца у 90+3 минуту, а Луковић у 27. минуту и Зличић у 42. минуту за Вождовац.

ВОЖДОВАЦ: ИЛИЋ, ЋИРКОВИЋ, МИХАЈЛОВ, ЈОВАНОВИЋ, МИКИЋ, ПУРТИЋ, ЛУКОВИЋ, ЗЛИЧИЋ, ДУРОЊИЋ, МАШОВИЋ И МИЛУНОВИЋ. ИГРАЛИ СУ ЈОШ ПАВЛОВИЋ И МАКСИМОВИЋ.

СПАРТАК: ОСТОЈИЋ, ТЕКИЈАШКИ, ЋАЛАСАН, КЕРКЕЗ, ВУКЧЕВИЋ, ШИМУРА, ГЛАВЧИЋ, ЧЕЧАРИЋ, МИЛОШЕВИЋ, ТОРБИЦА, ОБРАДОВИЋ.

Домаћи тим је атацима ка голу Змајева кренуо на старту меча, међутим одбрана са Михајловим и Јовановићем на челу, деловала је сигурно.

Претили су Суботичани преко Вукчевића и Милошевића, али није било опасности за гол младог чувара мреже Марка Илића.

Змајеви долазе до поседа средином првог дела и то им се и исплатило. Луковић је опрбао ударац са велике удаљености и погодио малу мрежицу гола Спартака, гол за телевизијске шпице.

Наставили су Змајеви у ситом ритму и након постигнутог гола. Поново је запретио Луковић, али Остојић је спасио мрежу Спартака.

Ипак у 42. минуту Змајеви долазе до нове предности. Дуроњић одлично пролази по десној страни, оставља повратну лопту Зличићу, који одлично погађа гол Спартака.

Други део почиње шансом Дуроњића, али Остојић се истакао на голу Спартака.

Имао је и Спартак прилику преко Ђенића у 57. минуту, али мрежа Вождовца је остала мирна.

Ипак Спартак долази до смањења резултата у 63. минуту. Лопта је дошла са леве стране, створила се гужва у казненом простору Вождовца, Обрадовић долази до ње и постиже погодак за домаћина.

У 77. минуту долази Спартак и до изједначења. Центаршут је пуптио Торбица, а највиши у скоку је био Чечарић.

Ипак Змајеве то није обесхрабрило и у сјајној прилици се нашао Микић, али резултат је остао непромењен.

Само пар минута пред крај меча, након корнера Спартака, створила се гужва у казненом простору Вождовца. Главни судија Николић је проценио да је дуел за једанаестерац и показао на најстрожију казну. Пенал је извео Ћаласан,  домаћин је дошао до вођства, а испоставиће се и до победе.

Оставите коментар