SJAJNO DRUŽENjE U SC STARA PAZOVA

29/12/2017VESTI

Gostoprimstvo na „krovu“ Stadiona Voždovca je postalo prepoznatljivo i uvek se završavalo sa osmesima. Pozitivna energija sa našeg stadiona je ovaj put preneta na SC u Staroj Pazovi. Omladinska škola radi punom parom, te nema odmora ni u vreme praznika. Svakako je uvek zanimljivo u taboru Zmajeva, a fudbal se igra širom Srbije.

Naše generacije fudbalera, mladih nada Zmajeva, generacije 2003, 2006 i 2007, sa svojim trenerima Mioljubom Lovrićem, Slobodanom Živojinovićem i Srđanom Mikulićem odigrali su interesantne utakmice sa svojim vršnjacima iz dijaspore.

Protvničke ekipe su bile sačinjene od mladih fudbalera iz dijaspore. Odnosno fudbalerima koji su okupljeni oko kampa FSS.

Dan je pored fudbala bio ispunjen osmesima druženjem, stvaranjem novih prijateljstava, rezultati su u ostali drugom planu, a pozitivna reakcija i odlična atmosfera su zauzele prvi plan.

Pored samih utakmica, mlade nade su imale prilike da se upoznaju i sa kompletnim kompleksom i trening centrom naše fudbalske reprezentacije.

Kako kažu iz našeg tabora, bila je privilegija biti u jednodnevnom boravku doma učesnika predstojećeg prvenstva Sveta, najveće planetarne fudbalske smotre. Naši momci su obišli kompletan objekat i sve unutrašnje i spoljašnje prostorije velelepnog sportskog centra.

Ostavite komentar