СЈАЈАН ПРИЗОР НА КРОВУ – ПОЧЕО ЈЕ ЧЕТВРТИ ПО РЕДУ ФУДБАЛСКИ КАМП “ВОЖДОВАЦ”!

19/08/2019ВЕСТИ

Вечерас је у јединственом амбијенту стадиона на Крову Тржног центра “Стадион”, званично отпочео четврти фудбалски камп “Вождовац” за дечаке и девојчице од 6 до 12 година.

Сви малишани ће у наредних пет дана имати јединствену прилику да тренирају на најлепшем стадиону у Србији, и да раде са еминентним тренерима из фудбалске школе ФК Вождовац.

Око 70 полазника овогодишњег кампа проћи ће кроз јединствен 5-дневни систем тренинга који је специјално осмишљен да би на најбољи начин свим учесницима кампа приближио лепоту фудбалске игре.

Генерални секретар Омладинске школе ФК Вождовац, Никола Радивојевић, поздравио је све присутне полазнике кампа и истакао да је задовољан што камп “Вождовац” постаје традиција којом Вождовац већ сада може да се подичи.

– Прелепо је видети на једном месту велики број деце који фудбал схватају на најискренији могући начин и који се искрено дечији радују сваком моменту који проведу на терену и свему што ће научити током нашег кампа. Ово је већ четврти пут да се камп одржава и привлачи велико интересовање родитеља и деце, и то нам даје подстрек да наставимо да се бавимо и даље раду са најмлађима. Такође, видим и много повратника што је доказ да радимо квалитетно и хвала и родитељима што нам пружају поверење.

Овогодишњи Камп ФК Вождовац одржаће се од 19. до 23. августа, а за учеснике кампа, као и за оне који се буду највише истакли обезбеђени су поклони и пригодне награде.

 

Оставите коментар