SJAJAN PRIZOR NA KROVU – POČEO JE ČETVRTI PO REDU FUDBALSKI KAMP “VOŽDOVAC”!

19/08/2019VESTI

Večeras je u jedinstvenom ambijentu stadiona na Krovu Tržnog centra “Stadion”, zvanično otpočeo četvrti fudbalski kamp “Voždovac” za dečake i devojčice od 6 do 12 godina.

Svi mališani će u narednih pet dana imati jedinstvenu priliku da treniraju na najlepšem stadionu u Srbiji, i da rade sa eminentnim trenerima iz fudbalske škole FK Voždovac.

Oko 70 polaznika ovogodišnjeg kampa proći će kroz jedinstven 5-dnevni sistem treninga koji je specijalno osmišljen da bi na najbolji način svim učesnicima kampa približio lepotu fudbalske igre.

Generalni sekretar Omladinske škole FK Voždovac, Nikola Radivojević, pozdravio je sve prisutne polaznike kampa i istakao da je zadovoljan što kamp “Voždovac” postaje tradicija kojom Voždovac već sada može da se podiči.

– Prelepo je videti na jednom mestu veliki broj dece koji fudbal shvataju na najiskreniji mogući način i koji se iskreno dečiji raduju svakom momentu koji provedu na terenu i svemu što će naučiti tokom našeg kampa. Ovo je već četvrti put da se kamp održava i privlači veliko interesovanje roditelja i dece, i to nam daje podstrek da nastavimo da se bavimo i dalje radu sa najmlađima. Takođe, vidim i mnogo povratnika što je dokaz da radimo kvalitetno i hvala i roditeljima što nam pružaju poverenje.

Ovogodišnji Kamp FK Voždovac održaće se od 19. do 23. avgusta, a za učesnike kampa, kao i za one koji se budu najviše istakli obezbeđeni su pokloni i prigodne nagrade.

 

Ostavite komentar