СХОДНО ПРОГЛАШЕЊУ ВАНРЕДНОГ СТАЊА, ФК ВОЖДОВАЦ ОБУСТАВЉА СВЕ АКТИВНОСТИ ДО ДАЉЕГ!

15/03/2020ВЕСТИ

Фудбалски клуб Вождовац почевши од данас, 15, марта, обуставља све активности због ванредног стања које је проглашено на комплетној територији Републике Србије.

На основу Устава Републике Србије, а у складу са одредбама Устава, члана 5. Устава, донета је одлука о проглашењу ванредног стања на територији целе Републике Србије, што ће се одразити и на планиране активности нашег фудбалског клуба које су требале да се одрже у наредном периоду.

Наиме, све категорије ФК Вождовац, почевши од школе фудбала до првог тима неће тренирати до даљег због наведеног увођења ванредног стања и опасности од пандемије вируса Корона.

Позивамо све полазнике школе фудбала и млађих категорија да буду у контакту са тренерима својих селекција ради даљих обавештења.

Такође, путем клупских канала комуникације (сајт, Инстаграм, Твитер, Фејсбук, ЛинкедИн) сви пратиоци нашег клуба моћи ће да се информишу на време о стању у нашем клубу и поновном успостављању активности.

Позивамо Вас да се понашате одговорно према себи и другима као и пратите упутства надлежних органа док траје ванредно стање.

Уколико сумњате да ви или неко из ваше околине има симптоме Корона вируса, позивамо Вас да се информишете више на специјалном сајту који је покренуло Министартство здравља Републике Србије, као и да се јавите на бројеве телфона наведене на сајту.

https://covid19.rs/ 

Оставите коментар