SHODNO PROGLAŠENjU VANREDNOG STANjA, FK VOŽDOVAC OBUSTAVLjA SVE AKTIVNOSTI DO DALjEG!

15/03/2020VESTI

Fudbalski klub Voždovac počevši od danas, 15, marta, obustavlja sve aktivnosti zbog vanrednog stanja koje je proglašeno na kompletnoj teritoriji Republike Srbije.

Na osnovu Ustava Republike Srbije, a u skladu sa odredbama Ustava, člana 5. Ustava, doneta je odluka o proglašenju vanrednog stanja na teritoriji cele Republike Srbije, što će se odraziti i na planirane aktivnosti našeg fudbalskog kluba koje su trebale da se održe u narednom periodu.

Naime, sve kategorije FK Voždovac, počevši od škole fudbala do prvog tima neće trenirati do daljeg zbog navedenog uvođenja vanrednog stanja i opasnosti od pandemije virusa Korona.

Pozivamo sve polaznike škole fudbala i mlađih kategorija da budu u kontaktu sa trenerima svojih selekcija radi daljih obaveštenja.

Takođe, putem klupskih kanala komunikacije (sajt, Instagram, Tviter, Fejsbuk, LinkedIn) svi pratioci našeg kluba moći će da se informišu na vreme o stanju u našem klubu i ponovnom uspostavljanju aktivnosti.

Pozivamo Vas da se ponašate odgovorno prema sebi i drugima kao i pratite uputstva nadležnih organa dok traje vanredno stanje.

Ukoliko sumnjate da vi ili neko iz vaše okoline ima simptome Korona virusa, pozivamo Vas da se informišete više na specijalnom sajtu koji je pokrenulo Ministartstvo zdravlja Republike Srbije, kao i da se javite na brojeve telfona navedene na sajtu.

https://covid19.rs/ 

Ostavite komentar