SEZONSKE KARTE U PRODAJI – POKLONI I POPUSTI ZA NAVIJAČE!

04/07/2022VESTI

Počela je prodaja sezonskih karata za utakmice FK Voždovac u sezoni 2022/2023!

Kao i prethodnih godina, klub je odlučio da izađe u susret svojim vernim navijačima i da im uprkos specifičnim vremenima u kojim živimo, po jako povoljnim cenama obezbedi godišnje mesto na ”Krovu”.

Novina ove sezone jesu pokloni koji sleduju navijačima, svako ko bude naručio sezonsku ulaznicu dobiće na poklon neki artikal iz Fan šopa FK Voždovac, a za najvernije navijače koji poseduju prošlosezonsku kartu obezbeđen je popust od 10% na aktuelnu cenu.

Takođe, Šoping centar Stadion je i ove godine obezbedio veliki broj popusta za najvatrenije navijače Zmajeva.

Cena propusnice za VIP galeriju je 4000,00 dinara dok će uz posedovanje prošlogodišnje personalizovane karte cena biti 3600,00 dinara!

Cena sezonske karte za zapadnu tribinu iznosiće 3000,00 dinara, a uz posedovanje prošlogodišnje personalizovane karte cena će biti 2700,00 dinara!

OBEZBEDI SVOJE MESTO NA JEDNOM OD NAJLEPŠIH STADIONA U EVROPI I UŽIVAJ U VELIKIM POGODNOSTIMA KOJE JE „KLUB KAO NIJEDAN DRUGI“ OBEZBEDIO ZA SVOJE NAVIJAČE!

Propusnica važi samo uz ličnu kartu. Sve informacije možete dobiti u Fan šopu FK Voždovac koji se nalazi na drugom spratu Šoping centra Stadion ili putem adrese marketing@fkvozdovac.rs

Kako do sezonske karte?

Potrebno je uplatu izvršiti na račun 165-4981-40 na ime Fudbalski klub Voždovac, Zaplanjska 32, 11000 Beograd. Zatim, potvrdu o uplati i očitanu ličnu kartu doneti na uvid u FAN ŠOP FK Voždovac ili poslati elektronskim putem na nikola.radivojevic@fkvozdovac.rs

VIDIMO SE NA KROVU, ZMAJEVI TE ZOVU!

Ostavite komentar