SEZONA ZA PONOS!

23/05/2022VESTI

Spuštena je zavesa na uzbudljivu sezonu nacionalnog šampionata u kojoj su Zmajevi osvojili visoko peto mesto!

Iako je Super liga Srbije završena porazom na gotovanju od novog-starog šampiona, ekipe Crvene zvezde, rezultatom 3:1 (1:0), fudbalska godina za nama je za zadovoljstvo svih koji su deo fudbalskog kluba Voždovac.

Borba za mesto koje vodi u evropska takmičenja bilo je otvoreno do samog kraja i izmaklo za svega dva boda, ali je ponovo utisak sezone taj da su Zmajevi pod vođstvom Aleksandra Linte igrali možda i najlepši i najofanzivniji fudbal u ligi.

Posebno treba istaći činjenicu da je Voždovac bio ubedljivo najmlađi tim plej ofa koji je u istom upisao pet od sedam utakmica bez poraza.

Stručni štab koji je preporodio tim sa Krova u sastavu Aleksandar Linta, Nemanja Kaćanski, Branislav Bajić, Predrag Miljković i Duško Korać potvrđuje da je budućnost srpskog fudbala svetla i kada govorimo o trenerskom poslu.

Sa druge strane, medicinski tim koji predvodi doktor Veselin Aleksić učinio je sjajan posao s obzirom da je drugi deo sezone zdravstveni bilten Zmajeva bio na zavidnom nivou.

Evidentno je da fudbalski klub Voždovac raste na svim nivoima i da organizacioni tim i rukovodstvo kluba prate izuzetne rezultate koje je ekipa prikazala.

Gol koji je na stadionu ”Rajko Mitić” postigao Nemanja Milojević pri rezultatu 2:0, nagrada je za sve postignuto ove sezone i najavljuje neku novu eru Zmajeva.

Zahvalnost igračima!

Aleksandar Linta se posle utakmice sa Crvenom zvezdom osvrnuo na sezonu koja je iza nas, ali se prvenstveno zahvalio svojim igračima na svemu prikazanom.

”Iako je mnogo teško ponoviti dobar rezultat koji napraviš, mi ćemo probati da sledeće sezone budemo još bolji”, reči su šefa struke Zmajeva koji će i sledeće sezone predvoditi ekipu sa Krova.

”Čestitao bih mojim igračima na sjajnoj sezoni, dok je gol u utakmici sa Crvenom zvezdom nagrada za još jednu izuzetnu partiju na stadionu ”Rajko Mitić”. Ono što nam je nedostajalo u utakmici sa Partizanom, a to je da postignemo bar taj jedan gol, sada se zasluženo vratilo. Veliki deo utakmice bili smo konkurentni izuzetno kvalitetnoj ekipi kakva je Crvena zvezda, golove smo primili ponovo iz prekida, ali sve u svemu zadovoljan sam svim što smo prikazali tokom sezone. Ostaje žal za mestom koje vodi u evropska takmičenja, ali igre koje smo prikazali su razlog za zadovoljstvo.”

Sledi izuzetno kratka pauza zbog Svetskog prvenstva koje se po prvi put u istoriji igra u novembru mesecu, a koje diktira da nova sezona Super lige počne nikada ranije, već 8. jula.

Ostavite komentar